vip touringcar

VIP Touringcar huren voor een geslaagde reis? Vipbus.nl verzorgt klassiek vipvervoer voor uw zakelijke uitstap. Door de diverse aanwezige mogelijkheden zult u uw reistijd optimaal benutten. Bij veel maatschappijen welke vipbus verhuur aanbieden, zijn de faciliteiten beperkt om uw tijd te investeren in bijvoorbeeld een vergadering op maat. Op welke vlak kan onze vip touringcar zich onderscheiden. 

vip touringcar te huur

vip touringcar

Vip Touringcar huren, de vele features:

Wat onze vip touringcars huren uniek maakt zijn de vele verschillende features die onze luxe bussen beschikken. Deze features zorgen ervoor dat de vip touringcars van vipbus.nl multifunctioneel zijn en inzetbaar zijn bij diverse soorten events. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de features:

 • Totale rondzit (vergaderopstelling, uniek)
 • Wireless Internet Access Point
 • Comfortabele en lederen zetels
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Warme, instelbare binnenverlichting
 • Digitale klimaatbeheersing
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Draadloze microfoons
 • Modern multimedia installatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Luxe koffiezetautomaat
 • en nog veel meer

Dit zijn slechts een aantal van de vele mogelijkheden die de vip touringcar te bieden heeft onderweg of op locatie. Met name de totale rondzit is uniek. Door deze opstelling is het mogelijk om te kunnen vergaderen, omdat u met uw gezelschap in een complete ronde zit. In combinatie met de vele schermen en internetmogelijkheid kunt u uw presenatie realiseren. Na of tijdens de presentatie kunt u gebruik maken van onze cateringservice. Deze mogelijkheden vindt u op onze cateringlijst.

touringcar vip

vip touringcar

Vip Touringcar huren, de mogelijkheden

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen beschikken onze vip touringcars over vele unieke features. Deze kenmerken zorgen ervoor dat de vip touringcars eindeloos veel mogelijkheden bieden. De vipbussen zijn geschikt voor een groot scala aan gelegenheden. Sluit de vip touringcar nog niet helemaal aan op de gelegenheid waar u vervoer voor zoekt? Dan is het ook mogelijk om aanpassingen te doen aan de vipbus, op deze manier zal onze vip touringcar altijd aansluiten op uw wensen en behoeften. De mogelijkheden met een vip touringcar zijn dus eindeloos! Heeft u hier nog vragen over? Aarzel niet en neem contact  met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

vip touringcar huren

vip toruingcar huren

Wanneer kunt u vip touringcar huren?

De laatste jaren merken wij een toename in offertes en zakelijk vervoer vanuit het Belgische bedrijfsleven. Doordat onze hoofdvestiging gesitueerd is tussen Tilburg en Turnhout zijn wij binnen afzienbare tijd in de grotere steden zoals Antwerpen, Brussel, Mechelen, Utrecht, DelftEindhoven, Rotterdam etc. De meeste ritten die wij realiseren, hebben een zakelijk doel. Waar moet u zoal aan denken.

Uniek vervoer? vip touringcar huren!

In principe overal waar u bijzonder vervoer voor nodig hebt, is onze vip touringcar te huur. Wat wij aanbieden, vindt u nergens. Er zijn voldoende vipbussen te huur in Nederland, maar geen een biedt de mogelijkheden aan welke wij kunnen realiseren. Wij zijn actief in de gehele Benelux, dus wilt u een vip touringcar huren vanuit België dan is dat ook mogelijk! Onze luxe bussen zijn compleet ingericht als een mobiele kantoorruimte waardoor onze voertuigen unieke mogelijkheden bieden. In onze vergaderbussen kunt u onderweg werken en vergaderen.

vip touringcar huren

VIP touringcar limousine bus

Catering in een vip touringcar?

Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen is het bij ons ook mogelijk om gebruik te maken van catering in onze vip touringcar! In onze bussen is altijd een standaard assortiment aan drank aanwezig, hier kunt u tegen bijbetaling gebruik van maken. Heeft u zin in andere soorten drank die niet in het het standaard assortement aanwezig zijn? Dan is het ook mogelijk om extra soorten drank bij te bestellen! Wij zullen er voor zorgen dat er genoeg gekoelde drank aanwezig zal zijn in het luxe busje, zodat u niets te kort komt. Ook op het gebied van eten hebben wij ruime cateringmogelijkheden beschikbaar. U kunt bij ons ontbijt- lunch- of maaltijdpakketten bestellen en deze tijdens de rit in een vip touringcar nuttigen. Hiernaast heeft u bij ons ook de keuze uit diverse snacks of borrelhapjes. U kunt onze cateringlijst bekijken voor de mogelijkheden, heeft u andere wensen die niet op de cateringlijst  staan? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken waar wij u van dienst kunnen zijn met het huren van een vip touringcar. 

Zakelijke vip touringcar huren

ABC specials is de maatschappij waar beleving voorop staat! Wij zullen er alles aan doen om uw reis zo comfortabel en luxe mogelijk te maken! Ons enthousiaste team staat voor u klaar om elke rit weer tot een succes te maken! Zoals u hebt kunnen lezen zijn onze bussen uniek en van het hoogste segment, maar u kunt een vip touringcar bij ons huren tegen de scherpste prijs! Onze bussen zijn door de vele bijzondere features niet te vergelijken met de luxe bussen van andere maatschappijen. Wij richten ons vooral op de zakelijke markt en daarom zijn de vip touringcars zo ingericht dat het mogelijk is om onderweg bijvoorbeeld te vergaderen of presenteren

Onze vip touringcars beschikken over een totale rondzit waardoor u elkaar kunt aankijken tijdens vergaderingen, hiernaast kunt u gebruik maken van de schermen en geluidsinstallatie in de luxe bus, waardoor de vip touringcars ideaal zijn om in te presenteren. Een vip touringcar is dus zeer geschikt voor een zakelijke rit! Tijdens een rit in één van onze vip touringcars zult u uw tijd dus optimaal benutten! 

Gaat u een luxe bus huren en kiest u ervoor om onderweg te presenteren? Mail dan vooraf uw presentatie naar ons toe, op deze manier hebben onze chauffeurs voorafgaande aan de rit de mogelijkheid om uw presentatie al klaar te zetten, op ze manier gaat er geen enkele tijd verloren en kunnen wij al voor u controleren of de presentatie werkt in onze vip touringcar!

vip touringcar te huur amsterdam

vip touringcar den haag

Waar zoekt u een VIP Touringcar?

Vanuit onze diverse locaties in Nederland hebben wij vip touringcars gestald staan, waar u dus een vip touringcar wil huren of wat uw bestemming ook is, wanneer het vertrek of aankomstpunt ergens in Nederland is zijn wij u graag van dienst. Uw bestemming maakt hierbij niet uit, dit kan in heel Europa zijn. Wij verhuren een vip touringcar in elke maat en soort en voorzien van de meest uiteenlopende features. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over meer dan een vip touringcar met een totale rondzit opstelling. Doordat iedereen tegenover elkaar kan plaatnemen in deze touringcars is de interactie met de gehele groep optimaal. Zo’n vip touringcar met vergader opstelling is ideaal voor vergaderen en presentaties verzorgen onderweg. Ook beschikken wij over een touringcar waarin u onderweg al rijdende kunt video conferencen. Alle denkbare tools zijn hiervoor beschikbaar in deze special VIP Bus, denk aan MS Teams, Zoom, Webex en Google Meets.   

VIP touringcar is een luxe bus welke is voorzien van diverse gemakken voor onderweg. Een van de basis dingen waarmee een vip touringcar is uitgerust is de lederen bekleding, naast lederen bekleding zijn de meeste vip touringcars ook voorzien van tafeltjes.  Een tafeltje voor elke zitplaats is natuurlijk bijzonder handig voor het werken onderweg op een laptop of tablet maar ook voor het nuttigen van catering onderweg is het zeer handig dat elke zitplaats voorzien is van een tafeltje. Het nuttigen van catering is natuurlijk alleen maar mogelijk als er ook catering in de bus aanwezig is, hiervoor kunt u bij vipbus.nl elke gewenste vorm van catering bestellen. Standaard hebben wij alle mogelijke frisdranken aan boord maar ook een biertje of een wijntje kan onderweg genuttigd worden voor de informele momenten verder bieden onze koelkasten extra ruimte voor overige catering. Onze cateraar maakt namelijk graag de heerlijkste gerechten voor onderweg.

vip touringcar utrecht te huur

vip touringcar rotterdam

De mooiste touringcar van Nederland

Wanneer u de mooiste touringcar van Nederland zoekt bent u bij uw vipbus.nl aan het juiste adres. Wij hebben de mooiste VIP touringcars van Nederland. Of u nu een vip touringcar zoekt voor 8, 16, 32 of zelfs 50 personen in elk formaat bieden wij absoluut de mooiste VIP touringcar van Nederland.  Wist u bijvoorbeeld dat al onze bussen voorzien zijn van een totale rondzit opstelling? Onze bus is natuurlijk niet alleen maar door de rondzit opstelling van de  bussen van vipbus.nl zo bijzonder, ook de uitstraling van buiten draagt bij aan dit geheel. Onze VIP touringcars zijn allen donker van kleur en voorzien van privacy ruiten. Met rondzit opstelling is uniek in Nederland, in Europa zijn maar enkele bussen met een totale rondzit beschikbaar

Vip touringcar huren?

Bent u benieuwd naar de tarieven, mogelijkheden en beschikbaarheid van de vip touringcar huren of luxe busje huren in bijvoorbeeld Den Haag? Graag verwijzen wij u naar het online aanvraagformulier. In slechts een aantal minuten vult uw gegevens in en aan de hand van een zo volledig mogelijke aanvraag kunnen wij u het scherpste voorstel doen. Veelal ontvangt u binnen een aantal werkdagen een antwoord van onze administratie. Heeft u nog vragen over een luxe touringcar huren? Dan is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen, dan beantwoorden wij graag uw vragen!

Extra wensen?

Wilt u een vip touringcar huren maar heeft u nog extra wensen? Bij ons is alles mogelijk! Tegen bijbetaling is het bij ons bijvoorbeeld mogelijk om hostess, dj of artiest in te zetten tijdens de rit! Wij werken samen met verschillende externe bureaus waardoor wij diverse artiesten kunnen boeken en u deze tegen een gunstig tarief kunt inhuren. 

 

 

Dit artikel is gelezen en goedgekeurd door Edwin Leuris, directeur van ABC Specials BV.

Offerte aanvragen