Mobiele kantoorruimte huren

wilt u een mobiele kantoorruimte huren? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. U kunt bij ons namelijk een luxe bus huren welke volledig is ingericht als een mobiele kantoorruimte. Deze bus beschikt over allerlei bijzondere eigenschappen welke het mogelijk maken om onderweg of op locatie aan het werk te gaan. Zo kunt u bij ons een mobiele kantoorruimte huren om overweg te vergaderen of presentaties te verzorgen. Hieronder kunt u meer lezen over de mogelijkheden van onze mobiele kantoorruimte.

Mobiele kantoorruimte huren, de unieke eigenschappen:

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van vervoer verzorgen voor diverse soorten bedrijven en instanties. Door de ervaring die wij hierbij hebben opgedaan weten wij precies wat onze zakelijke klanten belangrijk vinden. Zo hebben wij bijvoorbeeld vaak gehoord dat zij hun reistijd zo optimaal mogelijk willen kunnen benutten. Om deze reden kiezen onze zakelijke klanten vaar voor de voertuigen welke mogelijkheden bieden om onderweg te werken, te vergaderen of presentaties te verzorgen. Op deze behoeften hebben wij onze luxe bussen volledig aangepast waardoor u bij ons een mobiele kantoorruimte kunt huren met de volgende bijzondere faciliteiten:

 • Luxe, comfortabele lederen stoelen
 • Vergaderopstelling
 • WiFi
 • Draadloze microfoons
 • VGA aansluitingen
 • Meerdere beeldschermen
 • Modern multimedia systeem
 • Luxe keukenhoek met koffiemachine
 • Toilet
 • Garderobe 
 • Mogelijkheid tot bestickering
 • Cateringmogelijkheden
 • En nog veel meer..

mobiele kantoorruimte

mobiele kantoorruimte huren

Mobiele kantoorruimte huren, de mogelijkheden

Wanneer u kiest voor een voertuig van vipbus.nl als mobiel kantoor, dan kiest u voor een unieke vervoersoplossing. Deze voertuigen zijn uitermate geschikt voor zakelijk vervoer. Gaat u bijvoorbeeld met een groep collega's of zakenrelaties langs verschillende vestigingen van uw bedrijf? Dan kunt u in onze mobiele kantoorruimte uw tijd nuttig besteden! De mogelijkheden zijn eindeloos, zo kunt u bijvoorbeeld gezamenlijk naar een beurs reizen of een bouwplaats bezoeken en onderweg daarheen vergaderen of een presentatie verzorgen. Onze vipbussen zijn bijvoorbeeld ook inzetbaar voor promotionele doeleinden door de mogelijkheid te bestickering van de bussen. Kortom, alles is mogelijk met een mobiele kantoorruimte van vipbus.nl. Om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor uw rit kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, onze medewerkers denken graag met u mee!

mobiele kantoorunit huren

mobiele kantoorunit

Mobiel kantoor, zakelijk vervoer op maat

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen heeft een mobiele kantoorruimte van vipbus.nl alles aan boord voor zakelijk vervoer op maat! De mogelijkheden van onze luxe bussen zijn bijzonder en de uitstraling is opvallend stijlvol. Wij hebben er alles aan om onze klanten een luxueuze ervaring te bieden. U kunt dus met een gerust hart belangrijke klanten of zakenrelaties uitnodigen in onze mobiele kantoorruimte! Onze chauffeurs hebben allemaal een representatieve uitstraling en doen er graag alles aan om uw reis zo comfortabel en compleet mogelijk te maken, zij staan graag voor u klaar om alle eigenschappen van de bus aan u uit te leggen zodat u van alle faciliteiten gebruik kunt maken gedurende de rit.

Een mobiel kantoor is in vele steden te huur zo als in:

Tijdelijke kantoorunit huren

Bent u op zoek naar een tijdelijke kantoorunit om te huren? Dan is een van onze luxe bussen welke compleet is ingericht als kantoorunit misschien de oplossing waar u naar op zoek bent. Het voordeel van een bus inzetten als tijdelijke kantoorunit is dat deze eenvoudig verplaats kan worden en op diverse plaatsen gezet kan worden. Hierbij is natuurlijk een van de ultieme toevoegingen dat u ook nog op de weg gebruik kunt maken van de kantoorunit. Kortom, bent u op zoek naar een tijdelijke kantoor unit die makkelijk overal geplaatst kan worden en snel verplaatst kan worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Hier kunt u een mobiele kantoor unit huren met alles erop en eraan. Aan boord van dit bijzondere voertuig is alles wat u in een mobiele kantoor unit zou kunnen verwachten aanwezig. Van een vergaderopstelling van de stoelen tot een 5G internet verbinding.

Rijdende kantoorunit

Onze bussen zijn complete kantoorunits op wielen. Dit biedt natuurlijk vele mogelijkheden.U kunt onze mobiele kantoorunit niet alleen gemakkelijk verplaatsen, maar u kunt ook samen met collega's of zakenrelaties onderweg naar bijvoorbeeld een beurs of congres vergaderen of netwerken. Op deze manier kunt u in onze kantoorunit op wielen uw reistijd zo nuttig mogelijk besteden. Door de jaren heen hebben wij het vervoer mogen verzorgen voor diverse soorten bedrijven en instanties waardoor wij precies weten wat de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten zijn. Alles wat jullie nodig kunnen hebben gedurende de rit hebben wij dan ook aan onze voertuigen toegevoegd waardoor u onderweg gewoon aan het werk kunt gaan. Op deze manier gaat er geen kostbare tijd verloren tijdens jullie reis!

Mobiele kantoorruimte huren?

Wilt u graag een van de mobiele kantoorruimtes van vipbus.nl huren voor een zakelijke rit? Wij staan graag voor u klaar om een compleet verzorgde reis te organiseren. Voor meer informatie over de tarieven van het huren van een mobiele kantoorruimte verwijzen wij u graag naar het online offerteformulier. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Dus wilt u bijvoorbeeld vergaderen onderweg of op locatie? Dan staan wij graag voor u klaar om u hierbij te helpen!

 

Bent u op zoek naar zakelijk vervoer? Dan is vipbus.nl de vervoerspartner die u zoekt. U kunt hier niet alleen een mobiel kantoor huren maar ook een luxe busje hurenluxe bus huren of een luxe touringcar huren met diverse mogelijkheden.

Offerte aanvragen