Vipbus in De Club van Lelijke Kinderen

De opnames van de nieuwe bioscoopfilm 'De club van lelijke kinderen' zijn begonnen. De film gaat over Paul die door president Isimo wordt opgesloten omdat hij flaporen heeft. Gelukkig weet Paul nog net op tijd te ontsnappen. Samen met Sara, Kai en De Club van Lelijke Kinderen gaat hij de strijd aan met de president. 

Georgina Verbaan, Katja Schuurman en Edwin Jonker spelen de hulpjes van president Isimo. Andere rollen worden o.a. vervult door Jelka van Houten, Jeroen van Koningsbrugge en Maan de Steenwinkel. De film zal in oktober 2019 in de bioscoop verschijnen.

Vipbus krijgt een rol in De Club van Lelijke Kinderen

Eén van onze vipbussen zal ook een rol krijgen in de nieuwe film. Door de diverse aanpassingen die wij aan de bus kunnen doen, is de bus voor iedere gelegenheid geschikt en was het dus ook mogelijk om een onderdeel te zijn van de film. Ben jij benieuwd naar beelden van de opnames? De partybus is nu al te zien in filmpjes van Shownieuws en van de Telegraaf!

Vipbus huren? Diverse mogelijkheden!

Heeft u na het zien van de beelden van De Club van Lelijke Kinderen interesse gekregen in het huren van een vipbus of partybus? De partybus die te zien is in de film kunt u bij ons huren, daarnaast heeft vipbus.nl ook de keuze uit diverse andere vipbussen. De faciliteiten van onze vipbussen en partybussen zijn volledig naar wens aan te passen, hierdoor bieden de bussen mogelijkheden voor diverse soorten groepen en evenementen.

Offerte aanvragen