vipbus

Bij vipbus.nl  bent u aan het juiste adres wanneer u een bijzondere bus wilt huren voor een bepaalde gelegenheid. Onze bussen onderscheiden zich namelijk op vele vlakken van andere bussen. Door de diverse mogelijkheden die onze vipbussen bieden zal uw reis een bijzondere beleving worden. Ons wagenpark beschikt over verschillende vipbussen waardoor er altijd een vipbus is die aansluit bij uw wensen. Of u nou een vipbus wilt huren voor een klein of een groot gezelschap, bij ons staat er een geschikte vipbus voor u klaar!

Een vipbus heeft eindeloos veel mogelijkheden!

Zowel voor kleine als voor grote groepen is er een vipbus die bij u past. Wij hebben namelijk vipbusjes die geschikt zijn voor kleine gezelschappen tot 5 personen maar we hebben ook grote vipbussen beschikbaar die geschikt zijn voor gezelschappen tot 50 personen. Onze vipbussen zijn niet alleen geschikt voor elk gezelschap, maar ook voor elke gelegenheid. De bussen zijn namelijk naar uw wensen aan te passen! Geef aan ons door wat u graag wilt zien in de vipbus en wij regelen, niets is ons te gek! Wij zullen er alles aan doen om uw reis in één van onze vipbussen tot een bijzondere ervaring te maken!

Enkele kenmerken van onze vipbussen

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Wireless Internet Access Point
 • Warme & instelbare verlichting
 • Draadloos spraaksysteem
 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • Lederen & comfortabele fauteuils
 • Multifunctioneel multimediasysteem
 • Presentatie- en vergadermogelijkheden
 • Extra geluidsisolatie 
 • WC aan boord
 • Ervaren en professionele chauffeur

Heeft u nog andere elementen die u graag in een vipbus zou willen zien? Neem dan contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen doen op dit gebied. Wij willen graag dat iedereen ultiem geniet tijdens de rit in een vipbus en zullen er daarom ten alle tijden rekening houden met uw wensen!

Vipbus, de facilitieten

Naast de diverse kenmerken van onze vipbussen kun je bij een vipbus ook gebruik maken van andere faciliteiten. Het is bij ons bijvoorbeeld ook mogelijk om een hostess in te zetten tijdens de rit in de vipbus. Hiernaast heeft u de keuze uit verschillende cateringmogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan verschillende ontbijt, lunch  of diner arrangementen, maar u kunt ook snacks of borrelhapjes bestellen bij de vipbus. Ook heeft u de keuze uit verschillende soorten koude dranken voor onderweg en kunt u gebruik maken het keukentje in de vipbus met een koffiemachine!

Keuze uit diverse vipbussen

Bij ons heeft u de keuze uit diverse vipbussen, voor elke formaat gezelschap hebben wij een vipbus voor u klaar staan! U heeft de keuze uit de volgende luxe bussen:

Vipbus - Zakelijk vervoer

Onze bussen zijn uitermate geschikt voor zakelijk vipvervoer. Zo beschikken onze vipbussen bijvoorbeeld over een rondzit waardoor u elkaar tijdens de rit goed aan kunt blijven kijken. Deze vergaderopstelling maakt de vipbussen erg geschikt om in te vergaderen. Ook bieden de vipbussen de mogelijkheid om presentaties te geven, door de verschillende schermen in de bus. U kunt ook altijd begruik maken van de geluidsinstallatie of de microfoons om uw presentaties te verduidelijken! Op deze manier kunt u samen met uw collega's de reistijd optimaal benutten!

Vipbus - Particulier vervoer

Naast het feit dat onze vipbussen erg geschikt zijn voor zakelijke ritten, zijn de vipbussen ook voor allerlei andere gelegenheden in te zetten. Gelegenheden waarvoor de vipbussen zoal ingezet worden zijn bijvoorbeeld: vrijgezellenfeestjes, bruiloften, bedrijfsuitjes of dagjes weg. Voor iedere gelegenheid is het mogelijk om de bus naar wens aan te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verlichting die aangepast kan worden of schermen die naar wens aangepast kunnen worden. Wanneer u uw eigen muziek wilt afspelen in de vipbus is dat ook mogelijk! Daarnaast is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een dj in te huren die muziek draait tijdens de reis. Op deze manier zal uw reis met een vipbus een unieke beleving zijn!

Offerte aanvragen