vip bus

Op zoek naar een luxe busje of touringcar voor bijvoorbeeld een bedrijfsevent? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor het huren van verschillende formaten vip bussen. Zoekt u voor een klein gezelschap of voor een groter gezelschap een vip bus? Voor elk gezelschap hebben wij een vip bus op maat. Wij hebben namelijk vip busjes beschikbaar voor kleine gezelschappen tot 5 personen tot vip touringcars voor grotere gezelschappen tot 50 personen

Vip bus huren voor zakelijke gelegenheden

Onze vip bussen onderscheiden zich van gewone bussen door de zeer luxe uitstraling van de vipbussen. Onze vip bussen hebben daarnaast vele bijzondere kenmerken waardoor een ritje in een vip bus al snel zal voelen als een bijzondere ervaring die u niet snel zal vergeten. Eén van de speciale kenmerken van onze bussen is bijvoorbeeld de speciale ronde opstelling. Door deze opstelling kunnen de inzittende van een vip bus elkaar goed aankijken, wat natuurlijk ideaal is wanneer u bijvoorbeeld wil vergaderen tijdens de rit. Door de unieke mogelijkheden die onze vipbussen bieden voor zakelijk gebruik, zijn de vip bussen dé manier om de reistijd optimaal te benutten.

Onderweg vergaderen in een vip bus

Bij ons kunt u een vip bus huren waarin u onderweg kunt vergaderen. Dus wilt u onderweg vergaderen? Kies dan voor deze vergaderbus! Deze bus is een echte mobiele vergaderruimte die van dezelfde gemakken is voorzien als een normale vergaderruimte. U kunt in de vergaderbus bijvoorbeeld gebruik maken van het mobiele internet en de verschillende LCD schermen voor bijvoorbeeld een presentatie. 

Speciale wensen? Kies voor een vip bus!

Naast de speciale kenmerken van de vip bussen vinden wij de service ook erg belangrijk. Wij zullen er alles aan doen om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Heeft u speciale wensen? Aarzel dan niet om te vragen naar de mogelijkheden. Voor ons is niets te gek, wij gaan voor u aan de slag om aan uw wens te kunnen voldoen! Heeft u speciale wensen qua muziek in de bus? Of heeft u video's die u op de schermen wilt afspelen? Laat uw wensen vooraf weten en wij regelen het voor u! Ook grotere aanpassingen zijn bij ons mogelijk! Op deze manier kunt u gebruik maken van een luxe vip bus die speciaal voor u op maat is gemaakt! Uw gezelschap zal de rit niet snel vergeten door de exclusiviteit dit u ervaart in de bussen.

vip busje hurenvip bus huren

Kenmerken van een vip bus:

  • Vergaderopstelling
  • Lederen en comfortabele stoelen
  • Wireless Internet Access Point
  • Meerdere LCD videomonitoren
  • Prensentatie mogelijkheden
  • Draadloos spraaksysteem
  • multimedia installatie
  • Luxe keukenblok met koffiemachine
  • Standaardassortiment drank aanwezig (meerprijs)
  • en nog veel meer

Naast de bovengenoemde faciliteiten waar u gebruik van kunt maken in onze vip bussen, bieden wij nog vele andere mogelijkheden. Bij ons is niets te gek, dus heeft u nog speciale wensen? Aarzel dan niet om deze wensen aan ons door te geven, wij zullen kijken hoe wij het beste aan uw wensen kunnen voldoen. 

Vip bus huren? Diverse catering mogelijkheden

Wanneer u er voor kiest om een vip bus bij ons te huren, heeft u ook de keuze uit verschillende cateringmogelijkheden. Zo is het bij ons bijvoorbeeld mogelijk om ontbijt- of lunchpakketten te bestellen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende diner opties, denk bijvoorbeeld aan een bbq. Heeft u meer zin in snacks of borrelhapjes tijdens de rit in een van onze vip bussen? Ook daarvoor heeft u de keuze uit verschillende opties.  U kunt naast het standaardassortiment drank wat in de vip bussen aanwezig is kiezen uit diverse andere dranken.  

Vip bus - luxe en uniek

De vip bussen die u bij vipbus.nl kunt huren zijn uniek binnen Nederland. Binnen Nederland zijn er maar een paar bussen te huur die vipvervoer op dit niveau aanbieden. U huurt bij ons dus niet zomaar een bus, het zijn luxe en unieke vip bussen die uw reis tot een ware beleving zullen maken. Onze vip bussen worden naar wens aangepast waardoor wij vipvervoer op maat kunnen aanbieden. 

Vip bus met een totale rondzit

Het meest unieke aspect aan onze vipbussen is de totale rondzit. Deze opstelling is te vergelijken met de opstelling van een limousine. U zit het uw gezelschap in een ronde waardoor u elkaar tijdens de rit goed aan kunt kijken, op deze manier kan iedereen in de bus goed met elkaar in gesprek gaan. Deze opstelling vindt u nergens anders in Europa in een bus!

Entertainment in de vip bussen

In onze themabussen is er voldoende entertainment ingebouwd om de reis tot een ware beleving te maken! Om deze reden zijn onze bussen geschikt voor vele soorten gelegenheden. U kunt de bussen inzetten voor zakelijke gelegenheden door de verschillende presentatie mogelijkheden die de vip bussen beschikken, maar u kunt de vip bussen ook inzetten om onderweg een geweldig feest te organiseren door de uitstekende geluidsinstallaties die zich in de bus bevinden. De dj hoeft alleen zijn installatie in te pluggen op de installatie van onze bussen en het feest kan beginnen!

Naast de verschillende eigenschappen van de vipbussen van Vip coach Rental Nederland die uw reis tot een knallend feest maken, is het ook mogelijk om andere vormen van entertainment in te zetten tijdens de reis. Denk hierbij aan het inzetten van een hostess of bijvoorbeeld een live artiest. Wij werken samen met een groot aantal externe bureaus die ons helpen bij het compleet maken van uw rit. Op deze manier is het voor ons mogelijk om diverse entertainment mogelijkheden te bieden!

Vip bus huren?

Heeft u na het bekijken van onze website interesse gekregen in het huren van een vip bus, maar heeft u nog enkele vragen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen op onze website! Bent u helemaal overtuigt en bent u benieuwd wat het voor u gaat kosten wanneer u een vip bus bij ons gaat huren? Vul dan het offerteformulier in op onze website en ontvang binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte!  

Vind nog meer informatie en foto’s over VIP Bus op deze social media kanalen: Facebook, Linked In, Instagram, Youtube, Twitter, Pinterest

 

 

Offerte aanvragen