vip bus

Op zoek naar een luxe busje of touringcar voor bijvoorbeeld een bedrijfsevent? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor het huren van verschillende formaten vip bussen. Zoekt u voor een klein gezelschap of voor een groter gezelschap een vip bus? Voor elk gezelschap hebben wij een vip bus op maat. Wij hebben namelijk vip busjes beschikbaar voor kleine gezelschappen tot 5 personen tot vip touringcars voor grotere gezelschappen tot 50 personen. 

Onze vip bussen onderscheiden zich van gewone bussen door de zeer luxe uitstraling van de vipbussen. Onze vip bussen hebben daarnaast vele bijzondere kenmerken waardoor een ritje in een vip bus al snel zal voelen als een bijzondere ervaring die u niet snel zal vergeten. Eén van de speciale kenmerken van onze bussen is bijvoorbeeld de speciale ronde opstelling. Door deze opstelling kunnen de inzittende van een vip bus elkaar goed aankijken, wat natuurlijk ideaal is wanneer u bijvoorbeeld wil vergaderen tijdens de rit. 

Naast de speciale kenmerken van de vip bussen vinden wij de service ook erg belangrijk. Wij zullen er alles aan doen om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Heeft u speciale wensen? Aarzel dan niet om te vragen naar de mogelijkheden. Voor ons is niets te gek, wij gaan voor u aan de slag om aan uw wens te kunnen voldoen!

Offerte aanvragen