Onderweg van al uw wensen voorzien

ABC-Specials bv tevens handelend onder de naam en website Vipbus.nl voor het verzorgen van mobiele vergaderruimtes al rijdend of op elke locatie. Ook beursstands en virtual events met road show bussen vol multimedia en vergader faciliteiten. Al rijdend video conferencen via 5G netwerk, grote 4K video screens en sprekers microfoons door heel de mobiele vergaderruimte. Ook kleine VIP-Busjes vanaf 4 personen met tafeltjes tot aan 50 personen met tafeltjes en lederen fauteuils in een totaal rondzit opstelling. Dus waar u ook naartoe wil reizen, nooit meer kostbare reistijd wil verliezen, met www.vipbus.nl maakt het niet meer uit hoe lang u onderweg bent en kunt u de reistijd steeds optimaal benutten. Heeft u op een nieuwbouw locatie of wegenbouw project snel een mooie vergaderruimte nodig dan hebben wij hiervoor ook de geruime mogelijkheden met een totaal rondzit vergader opstelling, de allerbeste Espresso, heerlijke business seats, koele airconditioning op een hete dag en behaaglijke standkachel bij extreem koud weer. Altijd het juiste klimaat, de optimale omgeving om fris en scherp de vergadering in te gaan en scherp te blijven.

Luisteren is ons sleutelwoord, luisteren naar onze klanten. Al sinds 1964 zijn wij gespecialiseerd in zakelijk vervoer, verhuren wij VIP-Bussen en hebben wij onze service steeds afgestemd op de wensen van onze klanten. Onze bussen zijn niet gebouwd en ingericht zoals wij denken dat een VIP-Bus ingericht dient te zijn maar zoals onze klanten daarover denken. 

Onze klanten geven aan niet op zoek te zijn naar een hoog Emiraten bling gehalte, integendeel, dus geen gouden kranen, geen wortelnoot en geen fragiele rolgordijntjes maar een functioneel comfortabel interieur, een neutraal zakelijke uitstraling, een geluidsarme milieuvriendelijke motor, extra geluidsisolatie, professionele presentatiemiddelen en Windows mediaserver incl. MS Office aan boord, razendsnel en onbeperkte data met Quad 4G WIFI, warmwitte comfortverlichting, cloud service, Hi-comfort digiclimat controll, mogelijkheid voor videobellen / online vergaderen en bij voorkeur een totale rondzit VIP-Lounge opstelling en een allerbeste espressomachine.

Met dit wensenkaartje worden al onze VIP-specials op de tekentafel uitgedacht en vervolgens in praktijk gerealiseerd. Niet stilstaan, maar altijd 4 stappen voor. Vraag geheel vrijblijvend een offerte voor een vip bus huren aan voor uw eerstvolgende zakenreis en ontdek hoe wij met onze service uw vervoer geheel verzorgen.
Onze speciaal geselecteerde en hiervoor opgeleide chauffeurs ontvangen u en uw gasten met een glimlach in een van onze voertuigen al dan niet met extra service ondersteund door een van onze elegante hostesses. Van Amsterdam, Rotterdam tot aan Utrecht, u kunt hier een vip bus huren voor exclusief vipvervoer op maat.

Naast zakelijk vipbus verhuur zijn onze VIP-Specials ook uitermate geschikt voor het verzorgen van roadshows. De uitgebreide presentatiemiddelen maken het mogelijk uw product op de juiste manier te presenteren. Of dit nu stilstaand is of rijdend en of dit nu onherkenbaar van buiten dient te zijn of kenmerkend uw product dient uit te dragen, bekijk hier de vele mogelijkheden voor een vipbus huren voor een roadshow

Zoek je geen zakelijk VIP-Busje maar vervoer met wat meer spektakel om een bijzondere dag te vieren kijk dan voor de mooiste limousines en grootste aanbod van Nederland op Limousine.nl

Vindt nog meer informatie en foto’s over VIP Bus op deze social media kanalen: FacebookLinked InInstagramYoutubeTwitter,TwitterPinterest

Offerte aanvragen