16 persoons vipbus

Bent u op zoek naar een 16 persoons vipbus die aan al de wensen en behoeften van uw zakelijk reisgezelschap voldoet? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende modellen 16 persoons vip busjes. Op deze manier is er altijd een 16 persoons vip bus  beschikbaar die aansluit op uw wensen. 

16 Persoons vipbus, de mogelijkheden!!

Wanneer u er voor kiest om een 16 persoons vipbus  bij ons te huren, kunt u gebruik maken van diverse mogelijkheden. Onze 16 persoons vipbussen beschikken over verschillende unieke features waardoor een rit in een 16 persoons vipbus van vipbus.nl  een luxe vip ervaring zal zijn. Door de verschillende unieke kenmerken en eigenschappen van de vip busjes zijn de busjes uitermate geschikt voor diverse soorten gelegenheden. Hieronder vindt u de unieke kenmerken die onze 16 persoons vipbusjes bijzonder maken:

  • Lederen stoelen (vergader opstelling)
  • Multimedia installatie
  • Leeslampjes voor passagiers
  • Airconditioning
  • Privacy glas
  • Microfoons
  • Cateringmogelijkheden
  • Diverse DVD schermen

Deze kleine vipbus heeft een aantal kenmerken in huis om u als een vip te vervoeren naar uw eindbestemming. laat u verbazen door de mogelijkheden op het gebied van vip vervoer. Benieuwd?? Vul dan het informatieformulier in of vraag een vrijblijvende offerte aan voor het huren van een 16 persoons vipbus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 persoons vipbusjes en meer...

Voor ieder gezelschap kunt u terecht voor het huren van vipvervoer. Of u nou met een kleiner gezelschap bent of met een groter gezelschap tot 50 personen, bij ons bent u aan het juiste adres voor vipvervoer op maat. Naast de vip busjes voor 16 personen hebben bij namelijk ook nog andere formaten vip bussen te huur:

16 persoons vipbus huren

Heeft u na het bekijken van de website interesse gekregen in het huren van een 16 persoons vipbus bij vipbus.nl? Vul dan het offerte formulier in op onze website. Veelal binnen enkele werkdagen controleren wij voor u de beschikbaarheid en stellen wij een offerte voor u op maat op. Heeft u vooraf nog vragen? Dan kunt u het online contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen