8 persoons vipbus

Met 5 tot 8 personen vorstelijk vervoerd worden en nieuwsgierig naar het tarief vraag dan hier geheel vrijblijvend een offerte aan > offerte aanvragen

Zoekt u een vip busje voor meer dan 8 personen, kijk dan op DEZE pagina

Een comfortabele vipbus huren voor kleine gezelschappen kan bij vipbus.nl, omdat wij ook een vestiging hebben op de Belgische grens kunnen wij ook onze Belgische klanten bedienen.  

Wilt u een business trip organiseren voor 5 tot 8 passagiers en is een taxibusje niet wat u hiervoor in gedachte heeft dan kunnen wij u wellicht van dienst zijn met een van onze midi-VIP-busjes, gemaakt voor een luxe verplaatsing van van kleine groepen. Onderweg toch van alle gemakken voorzien, extra comfortable vering, extra geisoleerde motor en natuurlijk een gediplomeerde directie chauffeur welke uw gezelschap als een gastheer zal vervoeren. 

Ook onze kleine vipbussen hebben de kenmerkende nachtblauwe kleur van buiten. Het interieur van onze kleinere VIP-busjes is bewust wat lichter gehouden omdat dit een wat meer ruimtelijke sfeer creëert. Natuurlijk zijn de zitplaatsen voorzien van tafeltjes, bekerhouders en desgewenst is er koffie aan boord, frisdranken of andere versnaperingen.  

8 persoons vipbus huren8 persoons vipbus huren

Dus of u nu met 8, 12 of 16 VIP's wil reizen, voor elke groeps grootte passend VIP-vervoer. Op deze pagina > 16 persoons vipbus vind onze volgende stap voor grotere groepen. Onze 8 persoons VIP-Busjes hebben o.a. de volgende kenmerken: 

 • verstelbare lederen stoelen
 • extra geïsoleerde motor
 • 220V aansluitingen
 • multimedia installatie
 • comfortabele automatische versnellingsbak 
 • 2 beeldschermen
 • bagageruimte 
 • UV block privacy isolatieglas 
 • comfor veerpakket optie 
 • digitale climaat beheersing  
 • Diverse catering faciliteiten
 • Discrete binnenverlichting

Deze opties kenmerken onze 8 persoons vip busjes in luxe en comfort. Elke reservering behandelen wij met de beste zorg en wij handteren een ruime planning. Inhoudelijk betekend dat dat het vrijwel nooit een probleem is als uw rit uitloopt of gedurende dag het programma veranderd.
Wij verzorgen het vervoer voor diverse grote multinationals o.a. in de petrochemische- en farmaceutische industrie en kunnen ook snel inspelen op onverwachte ritopdrachten. 

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van een vip busje huren?Ga naar het contactformulier en/of offerteformulier in. Wij sturen uw aanvraag meteen door, waardoor u een offerte op maat toegestuurd krijgt. Het huren van een 8 persoons vipbus is slechts een klik verwijderd.

 

 

 

 

 

 

Recensies

www.vipbus.nl/8-persoons-vipbus/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.1/10 op basis van 112 stemmen.

Frans van Zundert: Met ons team van salasmanagers naar de luchthaven gebracht en als echte VIP's met het busje direct bij het vliegtuig afgezet. Was perfect geregeld!  
 
Donders, Pieter: Voor diverse bedrijfsbezoeken zijn we  
in een donkerblauw vipbusje zonder reclame gebracht. De koffie en het bestelde krantje lag klaar. Busje was fris en schoon. Voor herhaling vatbaar.   
 
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.

 

Offerte aanvragen