vipbus verhuur, ontdek de mogelijkheden!

Vipbus verhuur bedrijf vipbus.nl is dé maatschappij waar de beleving in de bus centraal staat. Het enthousiaste team van medewerkers tracht dit elke rit na te streven. Vipbus verhuur uit het hoogste segment voor de scherpste prijs. Onze multifunctionele vip coaches zijn van wereldklasse. U kunt ons niet vergelijken met andere maatschappijen.

Vipbus verhuur met een scala aan multimedia en entertainment!

Onze autobussen beschikken over een scala aan multimedia en entertainment die zijn weerga niet kent. Elke limobus welke wij verhuren, beschikt over een complete rondzit met comfortabele en luxueuze zetels van het beste kwaliteit leder. In Europa is geen enkel andere maatschappijen welke beschikt over dergelijke bussen. Dus bent u op zoek naar een vipbus verhuur met de bijzondere voertuigen? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres!

Exclusief wagenpark van vipbus verhuur:

Vipbus verhuur vipbus.nl beschikt over diverse unieke voertuigen. Wij hebben onze vipbussen en vip busjes volledig aangepast op de wensen en behoeften van onze klanten. De meest uitgebreide vipbussen die wij verhuren zijn de:

Bovenstaande voertuigen zijn geschikt voor groepen tot 35 of zelfs 50 personen. Bent u met een kleinere groep? Ook dan heeft deze vipbus verhuur bijzondere vip busjes voor u klaar staan! Hieronder vindt een een overzicht van onze overige mogelijkheden:

Vipbus verhuur, de unieke kenmerken:

Vipbus verhuur hoeft niet meer een strak karakter te hebben. Door de juiste afstemming van onze multimedia en entertainment op het gezelschap en/of bedrijf wordt er een informele sfeer gecreeërd in een luxe vip bus. Om deze reden hebben wij onze multifunctionele vipbussen voorzien van de volgende bijzondere kenmerken.

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Moderne multimedia installatie
 • Lederen fauteuils in vergaderopstelling
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Klassiek en zakelijk interieur
 • Nacht blauwe kleurzetting
 • Extra geluidsinstallatie
 • VGA aansluiting
 • Multicolor LED verlichting
 • en nog veel meer

Slechts een beknopt overzicht van de diverse mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken in onze vip coaches. Een aantal van deze mogelijkheden zijn op professionele wijze weggewerkt in het interieur waardoor de bus voor meerdere doeleinden in te zetten is, zoals zakelijk vervoer. Bij vipbus.nl heeft u dus de meest veelzijdige vipbus verhuur van Nederland én België gevonden!

Vipbus verhuur voor zakelijke doeleinden

Door de jaren heen heeft vipbus.nl regelmatig vipbussen verhuurt aan diverse soorten bedrijven en instanties. Door de ervaring die wij hierbij hebben opgedaan weten wij precies hoe in te spelen op de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten. Zo weten wij bijvoorbeeld dat voor deze groep tijd heel kostbaar kan zijn en dat zij daarom graag hun reistijd zo optimaal mogelijk willen besteden. Om deze reden hebben wij onze bussen zodanig aangepast dat het mogelijk is om gedurende de rit door te werken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in onze vipbussen te vergaderen en presentaties te verzorgen.

Vipbus verhuur voor diverse gelegenheden..

Door de unieke eigenschappen van deze vipbus verhuur worden de voertuigen ingezet voor een groot scala aan gelegenheden. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten bieden onze voertuigen diverse mogelijkheden. Onze voertuigen worden dan ook regelmatig ingezet bij de volgende soorten evenementen:

Zoals u ziet verhuren wij onze voertuigen voor een diversiteit aan gelegenheden. Heeft u een bijzondere reden waarvoor u een vipbus wilt huren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rit? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers bespreken de mogelijkheden graag met u.

Vipbus Verhuur Nederland

Vipbus.nl is de grootste vipbus verhuur maatschappij van Nederland! Doordat wij samen werken met verschillende vipbus verhuur maatschappijen door heel Nederland kunnen wij een vipbus bij u voor laten rijden die maar weinig lege kilometers gereden heeft, hierdoor kunt u bij ons een vipbus of vip busje huren tegen de scherpste prijs. Het maakt dus niet uit of u nou een vipbus wilt huren in Maastricht, Groningen, Den Haag of Breda. Bij vipbus.nl kunt u de meeste luxe voertuigen huren tegen de schepste prijs! Bent u benieuwd daar de tarieven voor uw rit? Dan raden wij u aan om het offerte formulier op onze website in te vullen. Op deze manier kunnen onze medewerkers zo nauwkeurig mogelijk een prijs voor u berekenen.

Vipbus verhuur voor een complete ervaring

Deze vipbus verhuur wilt u gedurende de rit een ervaring bieden om nooit meer te vergeten. Om deze reden heeft u bij ons de keuze uit diverse extra's om u rit met vipbus verhuur vipbus.nl helemaal compleet te maken. Wanneer u er voor kiest om een vipbus bij ons te huren kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van onze luxe cateringservice. We hebben diverse opties voor u samengesteld op onze cateringlijst, van snacks tot complete maaltijden. Neem een kijkje op onze cateringlijst voor de mogelijkheden. Laat ons vooraf uw wensen weten en wij zorgen ervoor dat u een rit krijgt om nooit meer te vergeten.

Meer informatie over vipbus verhuur?

Zoals u kunt zien is dit vipbus verhuur uit het hoogste segment. Benieuwd of we u nog meer kunnen bieden? Vul dan het vrijblijvende offerte formulier in voor meer informatie over de prijzen en de beschikbaarheid van onze voertuigen. En  wie weet komen wij u binnenkort ophalen in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Tilburg of Schiphol Airport!

Offerte aanvragen