Vipbus Schiphol Airport

Bent u op zoek naar luxe zakelijk vervoer om belangrijke internationale klanten, collega's of zakenrelaties in stijl op te halen van Schiphol Airport? Vipbus Schiphol Airport biedt u diverse mogelijkheden op het gebied van vipvervoer. Bij vipbus.nl vindt u zakelijk vervoer van het hoogste niveau. Onze voertuigen beschikken over diverse bijzondere eigenschappen waardoor u, uw klanten, collega's of zakenrelaties niets te kort zullen komen tijdens de rit.

Vipbus Schiphol Airport, het wagenpark..

Wij hebben verschillende vipbussen klaar staan waarmee wij ritten van en naar Schiphol Airport kunnen verzorgen. Al onze voertuigen bieden beschikken over een luxe, zakelijke uitstraling en diverse bijzondere kenmerken die de bussen ideaal maken voor business travel. Bij Vipbus Schiphol Airport kunt u vipbussen en vipbusjes huren in soorten en maten waardoor er voor ieder gezelschap een passend vervoersmiddel beschikbaar is;

Vipbus Schiphol Airport, diverse mogelijkheden..

Door de jaren heen heeft Vipbus Schiphol Airport diverse soorten bedrijven en instanties van en naar het vliegveld vervoerd. Hierdoor weten wij precies wat de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten zijn. Op deze wensen en behoeften hebben wij onze vipbussen volledig aangepast. Wij hebben diverse eigenschappen toegevoegd aan onze voertuigen waardoor de vipbussen van vipbus.nl ideaal zijn voor:

Vipbus Schiphol Airport, de eigenschappen..

Er is aan alles gedacht om onze klanten een zo comfortabele reis mogelijk te bieden. Tijdens de rit zult u niets te kort komen. U kunt onderandere gebruik maken van de volgende bijzondere eigenschappen:

  • Luxe, lederen feateuils 
  • Totale rondzit (ideaal voor vergaderingen onderweg)
  • Meerdere tafeltjes
  • Volledig aanpasbare LED verlichting
  • Digital Climat Control
  • Multimedia computer
  • Diverse LCD schermen
  • Draadloos spraaksysteem
  • Wireless Internet Access Point
  • En nog veel meer...

Luxe cateringmogelijkheden

Zoals u ziet is Vipbus Schiphol Airport van alle gemakken voorzien. Wilt u onderweg ook nog graag wat eten en drinken? In onze voertuigen is er altijd een standaard assortiment drank aanwezig (bier, wijn en fris). Wilt u graag wat anders drinken onderweg, zoals koffie of sterke drank? Geef dit dan vooraf bij ons aan en wij zorgen ervoor dat het voor u klaar staat. Hiernaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze luxe cateringservice. Om de hoogste kwaliteit te garanderen werken wij samen met de beste cateraars uit de omgeving. Neem een kijkje op onze cateringlijst om meer te weten te komen over de diverse mogelijkheden.

Vipbus Schiphol Airport, de mogelijkheden..

Vanaf Schiphol Airport brengen wij u graag naar plaatsen door het hele land. Of u nou naar Breda, Tilburg of Eindhoven gebracht wilt worden, niets is ons te gek! Ook voor kortere ritten vanaf Schiphol naar bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht of Den Haag staan wij graag voor u klaar! Laat ons weten hoe laat uw vlucht vertrekt of aankomt en wij zorgen ervoor dat we optijd met onze vipbus op Schiphol Airport staan!

Vipbus huren Schiphol Airport?

Heeft u na het bekijken van deze website interesse gekregen in het huren van een vipbus bij Vipbus Schiphol Airport? Om meer te weten te komen over de tarieven en beschikbaarheid kunt u het beste het online offerte formulier invullen op de website. Op deze manier kunnen onze medewerkers binnen enkele werkdagen de beschikbaarheid controleren en een offerte op maat maken. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

 

 

Offerte aanvragen