Vipbus Rotterdam The Hague Airport

Vipbus Rotterdam The Hague Airport biedt vele mogelijkheden voor luxe zakelijk vervoer van en naar het vliegveld. Dus zoekt u bijvoorbeeld vervoer om belangrijke internationale klanten of zakenrelaties in stijl van Rotterdam The Hague Airport op te halen? Dan is vipbus.nl u graag van dienst. Bij Vipbus Rotterdam The Hague Airport vindt u vipvervoer van het hoogste niveau. Wij hebben een zeer uitgebreid wagenpark met vipbussen en vip busjes waardoor er altijd wel een voertuig beschikbaar is die aansluit bij uw gezelschap.

Zakelijk vervoer met Vipbus Rotterdam The Hague Airport

Door de jaren heen hebben wij meerdere vipbussen en vipbusjes aan ons wagenpark toe kunnen voegen. Alle vipbussen die u bij ons kunt huren beschikken over een luxe en zakelijke uitstraling en diverse bijzondere features. Hierdoor zijn de vipbussen van Vipbus Rotterdam The Hague Airport uitermate geschikt voor zakelijk vervoer. Zo zijn een aantal van onze vipbussen bijvoorbeeld uitermate geschikt om in te vergaderen of presentaties te verzorgen. Deze features hebben wij aan onze bussen toegevoegd omdat wij weten hoe kostbaar tijd kan zijn voor onze zakelijke klanten. Hierdoor kunnen zij hun reistijd zo optimaal mogelijk benutten.

Het wagenpark van Vipbus Rotterdam The Hague Airport

Het uitgebreide wagenpark van Vipbus Rotterdam The Hague Airport bestaat uit een verzameling van diverse luxe bussen en busjes. Door het grote aanbod hebben wij altijd een vipbus of vip busje te huur die aansluit op uw wensen. Voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid is er wel een geschikt voertuig bij ons te huur. Onderstaande voertuigen verhuren wij regelmatig voor het vervoeren van klanten van en naar Rotterdam The Hague Airport:

Vipbus Rotterdam The Hague Airport, de kenmerken..

Door de jaren heen hebben wij onder andere regelmatig het vervoer van en naar Rotterdam The Hague Airport verzorgd voor diverse bedrijven en instanties. Door de ervaring die wij hiermee op hebben gedaan op het gebied van business travel weten wij precies hoe wij in kunnen spelen op de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten. Om deze reden hebben wij de volgende features toegevoegd aan een aantal van onze vipbussen:

 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Luxe lederen stoelen
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Multimedia systeem
 • Draadloos Spraaksysteem
 • Diverse LCD schermen
 • Wireless Internet Acces Point
 • Instelbare binnenverlichting
 • Luxe keukenhoek inclusief koffiemachine
 • Koelkasten gevuld met een standaard assortiment drank (tegen meerprijs)
 • Digital Climat Control
 • Branding mogelijkheden
 • En nog veel meer..

Vipbus Rotterdam The Hague Airport, de mogelijkheden..

Onder andere door bovenstaande kenmerken van Vipbus Rotterdam The Hague Airport zult u niets te kort komen tijdens de rit. Deze kenmerken zorgen er niet alleen voor dat de voertuigen van vipbus.nl uitermate geschikt zijn voor zakelijk vervoer van en naar het vliegveld, ook voor diverse andere doeleinden zijn onze vipbussen en vipbusjes goed inzetbaar. Wij verhuren onze voertuigen bijvoorbeeld regelmatig voor de volgende doeleinden:

Onze luxe cateringservice

Wij van Vipbus Rotterdam The Hague Airport leggen onze klanten graag voorledig in de watten. Service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Om onze klanten nog meer te kunnen verwennen hebben wij ook een luxe cateringservice. Voor deze service werken wij enkel samen met de beste cateraars uit de omgeving. Dus wilt u graag een hapje eten of wat drinken onderweg? Laat ons uw wensen dan ruim op tijd weten en wij zorgen er voor dat alles voor u klaar staat tijdens de rit. Neem een kijkje op onze cateringlijst om meer te weten te komen over de mogelijkheden en prijzen. Staat hier niet precies tussen wat u zocht? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij bekijken graag samen met u wat er alsnog mogelijk is om aan uw wensen te voldoen.

Meer info Vipbus Rotterdam The Hague Airport?

Bent u na het bekijken van deze website overtuigd en wilt u graag een vipbus huren van Vipbus Rotterdam The Hague Airport? Om meer te weten te komen over de prijzen en beschikbaarheid kunt u het beste het online offerte formulier invullen. Voor overige vragen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar of u kunt het contact formulier invullen op onze website.

 

 

Vipbus Rotterdam The Hague Airport en meer...

Vipbus.nl staat niet alleen voor u klaar voor het verzorgen van luxe vervoer van en naar Rotterdam The Hague Airport. Ook voor diverse andere ritten staan wij graag voor u klaar. Wij zijn actief door heel Nederland. Wij halen u, uw klanten of zakenrelaties daarom ook graag op van Schiphol Airport of Eindhoven Airport. Daarnaast halen wij u bijvoorbeeld ook graag op in het centrum van Amsterdam, Utrecht, Breda of Tilburg. Alles is bij ons mogelijk! Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de tarieven voor uw rit.

Offerte aanvragen