Vipbus de Fryske Marren

Vipbus de Frykse Marren is specalist in het verzorgen van vervoer met een hoog vipgehalte. Het vervoer dat wij verzorgen is voornamelijk voor de zakelijke markt. Dit voeren we uit met diverse voertuigen in welke uitvoering dan ook. Op het moment dat u een voertuig gaat huren, zult u overspoeld worden door een wijde range aan luxe.

kantoorbus de fryske marren

vipbus huren de fryske marren

Vipbus de Fryske Marren, het aanbod

Om u altijd vipvervoer op maat te kunnen aanbieden heeft Vipbus de Fryske Marren een zeer ruim wagenpark samengesteld. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten en maten vipbussen en vipbusjes. Het maakt niet uit voor wat voor gelegenheid of gezelschap u een luxe bus wilt huren, bij Vipbus de Fryske Marren vindt u altijd een voertuig dat aansluit op uw wensen.

Vipbus Fryske Marren

Fryske Marren Vipbus

Deze voertuigen zijn speciaal samengesteld om aan groeiende vraag van de consument te voldoen en deze voertuigen staan in meerdere plaatsen in Nederland om alle bedrijven in Nederland zo goed en snel mogelijk te bereiken. Door de landelijke dekking kunnen we in korte tijd bij de diverse plaatsen komen en dat voor een uiterst betaalbare prijs.

De unieke voertuigen van Vipbus de Fryske Marren

Met name de grote vipbussen zijn uniek in zijn soort. Niet alleen door de uitstraling, maar vooral door de mogelijkheden welke zijn voorzien in deze bijzondere voertuigen. Wij zijn tot dit scala gekomen door een gedegen marktonderzoek onder de diverse consumenten. We wilden een zo goed mogelijk beeld schetsen van de wensen en behoeften van de consument.

vipbus verhuur de fryske marren

luxe bus verhuur de fryske marren

Vipbus de Fryske Marren, kenmerkend door:

Wilt u een luxe bus huren? Bij ons kunt u een luxe touringcar huren met diverse unieke eigenschappen. De volgende eigenschappen zorgen ervoor dat onze bussen inzetbaar zijn bij diverse soorten events:

 • Multimedia installatie
 • Warme, instelbare verlichting
 • Wireless Internet Access Point
 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Lederen en comfortabele fauteuils
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Draadloze microfoons
 • Extra geluidsisolatie
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Klimaat beheersing
 • en nog veel meer

Bovengenoemde eigenschappen bieden vele mogelijkheden op zowel particulier als zakelijk niveau. Een aantal van deze faciliteiten maken het mogelijk om onderweg aan het werk te gaan of om te vergaderen, hierdoor kunt u onze voertuigen dus echte vergaderbussen noemen. Dus wilt u een mobiel kantoor huren waarin u onderweg van A naar B bijvoorbeeld kunt vergaderen? Zoek dan niet verder!

Fryske Marren Verhuur vipbus

Fryske Marren Vipbus verhuur

Vipbus de Fryske Marren brengt u naar elk event!

Vipbus de Fryske Marren kunt u naar diverse soorten events brengen. Wilt u bijvoorbeeld binnenkort met collega's een beurs gaan bezoeken in Utrecht of Eindhoven, of bent u bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje in Amsterdam of Rotterdam? Wij hebben altijd een oplossing voor uw vervoersprobleem! Of u nou naar Tilburg, Schiphol Airport, Breda of Den Haag gebracht wilt worden, bij vipbus.nl bent u altijd aan het juiste adres!

Zakelijk vervoer met Vipbus de Fryske Marren

Bent u op zoek naar zakelijk vervoer met unieke mogelijkheden? Dan is Vipbus de Fryske Marren misschien wel een oplossing voor u. Wanneer u van reistijd werktijd wilt maken kunt u bij ons een kantoorbus huren. Een kantoorbus is volledig ingericht als mobiele kantoorruimte waardoor u onderweg gewoon kunt werken, vergaderen en presenteren, hierdoor gaat er geen tijd verloren.

Vipbus huren in de Fryske Marren?

Dit is slechts een kleine selectie van de diverse mogelijkheden welke voorzien zijn in vipbus de Fryske Marren.  Wilt u meer informatie ontvangen over dit luxe busje huren of over een andere. Graag verwijzen wij u naar het offerte formulier. U kunt hier uw rit gegevens achterlaten. Veelal ontvangt u binnen een offerte binnen enkele werkdagen. Op het moment dat u voor ons kiest, kunnen wij u garanderen dat uw reistijd optimaal benut wordt in onze voertuigen.

Vipbus de Fryske Marren actief in heel Nederland!

Vipbus de Fryske Marren is niet alleen actief in Friesland, maar ook in de rest van Nederland en België! Dus wilt u graag een vipbus huren voor een rit elders in het land? Ook dan zijn wij u graag van dienst! Wij verzorgen bijvoorbeeld ook regelmatig ritten met onze luxe bussen in Meierijstad, Overbetuwe, Purmerend en Zutphen

Offerte aanvragen