vip busje huren

Vip busje huren? Dat is geen probleem bij vipbus.nl. Heeft u al een kijkje genomen op de website? U zult in eerste instantie enkel grote vipbussen zien en denken dat u verkeerd zit. Niks is minder waar. Naast deze exclusieve vipbussen kunt u ook een vip busje huren. Wij bieden vervoer aan in elke grootte.

Doordat wij samenwerken met meerdere aanbieders hebben wij nauw contact met deze partners. Zij zijn gevestigd over heel Nederland, zodat er zo min mogelijke lege kilometers hoeven doorberekend worden. Dit heeft als resultaat dat er een zeer scherp tarief kan worden berekend aan de klant. Waarvoor kunt u zoal aan een vip busje huren:

Vip busje huren te gast bij:

  • Pendeldiensten tijdens evenementen
  • VIP vervoer
  • Artiestenvervoer
  • Luchthaven vervoer
  • Afdelingsuitjes & personeelsfeesten
  • Bedrijfsbezoek
  • Bruiloften
  • Promotionele events

Overal waar u bijzonder vervoer voor nodig hebt, kunt u bij vipbus.nl vinden.  Doordat wij samenwerken met meerdere bedrijven kunnen wij een landelijke dekking aanbieden. Deze landelijke dekking resulteerd in vipvervoer voor een een betaalbare prijs.

Diverse catering mogelijkheden

Gaat u een vip busje huren voor een lange dag is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze cateringservice. Wij werken samen met diverse cateraars die de lekkerste gerechten bereiden. Alles is dagvers en bijna alles is mogelijk. Of het nu gaat om een kleine versnapering of een compleet verzorgde bbq, niks is ons te gek. Doordat wij kwaliteit en een unieke beleving garanderen als vervoer willen wij dit ook culinair niveau garanderen.

Meer informatie over vip busje huren?

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en eventuele kosten van onze diensten? We nodigen u graag uit om het online offerte formulier in te vullen. Na ontvangst van uw aanvraag zullen we uw reis berekenen en ontvangt u van onze administratie een op maat gemaakt antwoord. Veelal binnen enkele werkdagen.

 

Recensies

www.vipbus.nl/vip-busje-huren/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.7/10 op basis van 479 stemmen.

Frank de Minnere: In eerste instantie was ik op zoek naar vervoer van A 
naar B, maar na het zien van dit 16 persoon vipbusje ben ik gaan informeren 
naar de mogelijkheden. Het was de oplossing waar nog niet van wist.
 
 
Felix Mattias: Een vipbusje met chauffeur gehuurd voor een zakelijke uitstap 
naar Duitsland. Onderweg een aantal presenaties en conference calls gerealiseerd. 
De reistijd hebben we optimaal kunnen benutten.
 
Wilt u ook uw mening delen met ons.
 
Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen