vip busje huren

Vip busje huren? Dat is geen probleem bij vipbus.nl. Heeft u al een kijkje genomen op de website? U zult in eerste instantie enkel grote vipbussen zien en denken dat u verkeerd zit. Niks is minder waar. Naast deze exclusieve vipbussen kunt u ook een vip busje huren. Wij bieden vervoer aan in elke grootte.

Doordat wij samenwerken met meerdere aanbieders hebben wij nauw contact met deze partners. Zij zijn gevestigd over heel Nederland, zodat er zo min mogelijke lege kilometers hoeven doorberekend worden. Dit heeft als resultaat dat er een zeer scherp tarief kan worden berekend aan de klant. Waarvoor kunt u zoal aan een vip busje huren:

Vip busje huren te gast bij:

  • Pendeldiensten tijdens evenementen
  • VIP vervoer
  • Artiestenvervoer
  • Luchthaven vervoer
  • Afdelingsuitjes & personeelsfeesten
  • Bedrijfsbezoek
  • Bruiloften
  • Promotionele events

Overal waar u bijzonder vervoer voor nodig hebt, kunt u bij vipbus.nl vinden.  Doordat wij samenwerken met meerdere bedrijven kunnen wij een landelijke dekking aanbieden. Deze landelijke dekking resulteerd in vipvervoer voor een een betaalbare prijs.

Vip busjes te huur door het hele land!

U kunt bij ons een vip busje huren voor diverse gelegenheden door heel Nederland. Wij werken samen met vipbus verhuur maatschappijen in de buurt van onder andere Tilburg, Breda, Den Haag en Amsterdam. Door de gunstige ligging van onze verschillende stalplaatsen kunnen wij vipvervoer door het hele land aanbieden tegen de scherpste prijzen. Dus zoekt u naar luxe vervoer in bijvoorbeeld Eindhoven, Utrecht of Rotterdam? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een vip busje huren.

Diverse catering mogelijkheden

Gaat u een vip busje huren voor een lange dag is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze cateringservice. Wij werken samen met diverse cateraars die de lekkerste gerechten bereiden. Alles is dagvers en bijna alles is mogelijk. Of het nu gaat om een kleine versnapering of een compleet verzorgde bbq, niks is ons te gek. Doordat wij kwaliteit en een unieke beleving garanderen als vervoer willen wij dit ook culinair niveau garanderen.

Meer informatie over vip busje huren?

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en eventuele kosten van onze diensten? We nodigen u graag uit om het online offerte formulier in te vullen. Na ontvangst van uw aanvraag zullen we uw reis berekenen en ontvangt u van onze administratie een op maat gemaakt antwoord. Veelal binnen enkele werkdagen.

 

 
Offerte aanvragen