Vipbus Vlaardingen

Vipbus Vlaardingen

Vipbus Vlaardingen heeft zich gespecialiseerd in vipvervoer voor de zakelijke markt. De mogelijkheden die wij aanbieden, zijn ideaal voor het vervoeren van grote en kleine gezelschappen. Ons portfolio bestaat uit diverse voertuigen in verschillende uitvoeringen. De diverse modellen hebben elk bijzondere eigenschappen die uw reis vergemakkelijken.

Vipbus Vlaardingen, het online aanbod

  • The Reference VIP Lounge (50p VIP Lounge)
  • The Experience VIP Lounge (35p VIP Lounge)
  • Vip busjes tot 8 personen
  • Vip busjes tot 16 personen
  • en nog een aantal meer

De diverse vipcoaches die vipbus Vlaaringen ter verhuur aanbieden, zijn niet allen in eigendom van ABC Specials. Wij werken samen met meerdere aanbieders die net iets meer kunnen bieden dan enkel vervoer van A naar B. De diverse features van de verschillende vipbussen maken het mogelijk om uw reistijd optimaal te benutten. Een aantal jaren geleden huurde je een vipbus en het enige wat je kon doen tijdens de reis was een kopje koffie drinken, de krant lezen en wachten tot je bent aangekomen.

Bij vipbus.nl zetten we deze tijd om in geïnvesteerde tijd. Neem plaats in de totale rondzit, videoschermen naar beneden en de presentatie start. U kunt een vergadering realiseren in slechts een aantal stappen. Dit en nog veel meer is mogelijk in onze grote limousine bussen. U zult nergens anders in Europa vergelijkbare touringcars of minibussen vinden welke zijn uitgerust met onze mogelijkheden. Deze kenmerken zijn inzetbaar voor een diversiteit aan events, zoals:

Bent u benieuwd naar wat vipbus Vlaardingen nog meer voor u kan doen? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. Op dit aanvraagformulier kunt u uw rit samenstellen en gegevens achterlaten. Aan de hand hiervan kunnen wij u de mogelijkheden voorstellen met bijbehorende tarieven. Wij garanderen u een reis op maat.          

In de nabije omgeving van Vlaardingen zijn diverse grote en kleine bedrijven. In Westwijk, Maasland, Dijkpolder, Zouteveen of De Lier halen wij regelmatig zakelijke gezelschappen op om ze op maat gemaakt vervoer aan te bieden.

Recensies

https://www.vipbus.nl/verhuur/vipbus-vlaardingen/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.0/10 op basis van 938 stemmen.

Matthias Korthout: Vipbus.nl staat al jaren voor ons klaar 
om ons naar verschillende locaties te brengen.
 
Jan Johanssen: Als chauffeur van de de kleinere vipbussen
krijg ik regelmatig te maken met diverse zakelijke gezelschappen.
Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen