Vipbus velsen

Vipbus Velsen

Vipbus Velsen, de specialist in het verzorgen van zakelijk vervoer met een gouden randje. De producten en diensten welke wij verhuren aan diverse consumenten zijn op maat gemaakt naar de wensen en behoeften van de zakelijke sector. Bij vipbus Velsen weten wij precies wat de klant wil en op welke manier wij hier op kunnen inspelen.

Vipbus Velsen, het actuele aanbod

Een zeer divers wagenpark met ieder een scala aan mogelijkheden aan boord om de diverse reserveringen tot een goed einde te brengen. Vooral voor onze zakelijke klanten zijn er diverse mogelijkheden ingebouwd, waardoor wij verloren reistijd omzetten in geïnvesteerde tijd. Door de eigenschappen op de juiste wijze in te zetten, zijn wij de vervoerspartner voor de volgende events/doeleinden.

  • Vergaderingen onderweg of op locatie
  • Bedrijfs- en productpresentaties
  • Artiestenvervoer
  • Pendeldiensten tijdens events
  • VIP vervoer
  • Trouwerijen
  • Promotionele rondritten
  • Beurzen en congressen
  • en nog veel meer

Heeft u een bedrijf in Velsen en wilt u graag een relatie met een van onze voertuigen laten vervoeren. Wij brengen hun graag naar de luchthaven, hotel of eventlocatie. Uiteraard kunt u met vipbus Elzen een interessante rondrit regelen voor uw zakelijke gasten. Langs de best bekende toeristische attracties van Nederland of in de omgeving. Wat dacht u van het vervoer regelen voor afdelingsuitje of een personeelsfeest. Ook dan kunnen wij een geweldige dag of avond organiseren met een bijzondere vipcoach waar nog lang over nagepraat zal worden.

Bent u benieuwd naar de tarieven, mogelijkheden en beschikbaarheid van vipbus Velzen. Graag nodigen wij u uit om in vijf minuten het offerte formulier in te vullen. Aan de hand van uw aanvraag kunnen wij de mogelijkheden bekijken en de tarieven voor uw reis doorgeven.

Recensies

https://www.vipbus.nl/verhuur/vipbus-velsen/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.0/10 op basis van 757 stemmen.

Yvonne Zijlstra-Kinderdijcke: De meiden van groep 8 werden 
geheel in stijl afgezet aan de rode loper.
 
Anke van der Pas: WVoor de opening van ons nieuwe bedrijf
hebben we het toekomstige personeel verwend met een dag 
vol activiteiten en lekker eten. Een verwennerij op maat.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen