Vipbus Noordoostpolder

Vipbus Noordoostpolder, staat voor u klaar!!

Vipbus Noordoostpolder vervoert u geheel in stijl met voertuigen die afgestemd zijn op de zakelijke markt. Dit zijn niet zomaar vipbussen die u van A naar B rijdt, maar een vipcoach die u geld opbrengt. Op welke manier kan vipbus Noordoostpolder dit invullen? Kijkt u eens naar de onderstaande mogelijkheden.

Vipbus Noordoostpolder, de mogelijkheden

 • Totale rondzit met comfortabele en lederen zetels
 • Wireless Internet Access Point
 • Warme binnenverlichting (naar wens instelbaar)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Catering on board (optioneel)
 • Extra geluidsisolatie
 • Professonele geluidsinstallatie
 • Belettering op maat
 • Digital climat control
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Draadloos spraaksysteem
 • en nog veel meer

Door de totale rondzit kunt u uw gasten ontvangen in een ontspannen en informele omgeving. Onze voertuigen zijn ruim opgezet waarin een vergadering of presentatie gehouden kan worden met een zeer stijlvol karakter. Bij de bouw van de vibpussen is enkel gebruik gemaakt van exclusieve materialen, nachtblauwe kleuren en uiteraard de aanwezigheid van bovenstaande features. Dit staat garant voor een bijzonder zakelijke, maar vooral rijdende ontmoeting.

Een aantal van onze vipbussen zijn de mooiste, maar ook de compleetste van Europa. Deze speciale vipbussen die vipbus Noordoostpolder verhuurt, zijn uniek en uit het topsegment. Dit is vipvervoer met een diamanten randje. Uw gezelschap zal zich thuis voelen in onze vipcoaches. De genoemde mogelijkheden zijn standaard aan boord. Wij hebben er alles aan gedaan om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Uw reistijd optimaal indelen, zodat geen minuut verloren gaat. Als u op pad gaat met een zakelijk gezelschap voor een bedrijfstour, promotionele activiteiten, afdelingsuitje of een vergadering onderweg. Alles is mogelijk. Als we iets vergeten zijn, kunt u dit melden aan ons. Wij gaan er mee aan de slag en bekijken of we het in onze specials zullen inbouwen. Neemt u gerust een kijkje in het foto album of de videopagina. U zult zien dat wij op vele fronten actief kunnen zijn.

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en/of tarieven van vipbus Noordoostpolder? U kunt uw voorkeuren aangeven op het online offerte formulier. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte van onze adminstratie. Wij trachten al onze offertes en contactformulier binnen enkele werkdagen te beantwooden.

Recensies

https://www.vipbus.nl/verhuur/vipbus-noordoostpolder/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.0/10 op basis van 703 stemmen.

Florian van Nispen: Een bijzondere manier om opgehaald te worden. 
In plaats van een aantal taxi's zijn we met de vipbus bij Schiphol opgehaald.
 
Albert Veenema: Afgezet worden bij de diverse bedrijfslocaties door 
een speciale vipbus. Deze special had alles aan boord om onze gasten in stijl 
te vervoeren.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen