Vipbus meierijstad

Vipbus Meierijstad

Vipbus Meierijstad is de specialist in het verhuren van zakelijke voertuigen voor elk gewenst event. Doordat de voertuigen van vipbus Meierijstad uitgerust zijn met een scala aan mogelijkheden kunnen wij u dit garanderen. Door de jaren heen zijn onze diensten ingezet voor een scala aan gelegenheden. Hieronder vindt u een klein overzicht van de mogelijkheden.

Vipbus Meierijstad, te gast bij:

Zakelijk vervoer uit het hoogste segment. Gedurende het vervoer kunt u genieten van onze uitgebreide cateringservice. Naast het complete vervoer kunnen wij u ook een culinaire verwennerij bieden. Vipbus Meierijstad werkt samen met speciale cateraars welke hun gerechten hebben afgestemd op onze vipbussen. Of het nu een ontbijt, lunch of een compleet verzorgde barbecue betreft? Wij zorgen ervoor.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan van diverse voertuigen in diverse uitvoeringen. Door de jaren heen hebben diverse collega bedrijven hun bijzondere vipbussen ondergebracht in ons portfolio. Een kleine impressie van de voertuigen vindt u in ons foto album. 

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van vipbus Meierijstad? U kunt, voor uw en ons gemak, het offerte formulier invullen. Het kost slechts een aantal minuten, maar dan hebben wij een goed beeld van uw rit om de prijs vast te stellen. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte van onze administratie.

Recensies

https://www.vipbus.nl/verhuur/vipbus-meierijstad/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.1/10 op basis van 318 stemmen.

Veneman & Vrienden : Het was weer lang geleden 
dat we bij elkaar waren. Door een bijzondere bus opgehaald 
op diverse locaties. Onderweg werden we op entertainment getrakteerd.
 
Dennis Pepermans: Op bezoek bij het Provinciehuis in Den Bosch. 
Samen met het bestuur vergadert in de bus op weg naar Rotterdam 
om daar heerlijk te gaan dineren.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen