Vipbus Hilversum

Vipbus Hilversum,

Vipbus Hilversum, de specialist in het verhuren van de meest exclusieve voertuigen voor de zakelijke klant. Wij stemmen onze voertuigen af op de wensen en behoeften van de klant. Een zeer complete en multifunctionele vipbus die u enkel bij vipbus.nl kunt huren. In het foto album ziet u een korte impressie van de mogelijkheden die u bij ons kunt huren.

Vipbus Hilversum, het actuele aanbod

Bovenstaand aanbod is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere aanbieders. Door dit collectief kan er een landelijke dekking worden geboden. Deze landelijke dekking zorgt voor zo min mogelijk lege kilometers wat resulteerd in betaalbaar tarief. Vipbus Hilversum is continu op zoek naar maatschappijen die iets kunnen toevoegen aan ons aanbod.

U zult misschien denken dat dit een gewone vipbus is, maar wij onderscheiden ons niet alleen op het exterieur, maar vooral door de mogelijkheden maken we het verschil. De eigenschappen van onze voertuigen zijn afgestemd op die van de consment. Om u een idee te geven, ziet u hieronder een opsomming

Alles is mogelijk en niks te moeilijk. laatst hebben wij voor een telecombedrijf de bus uitgerust met een 4G installatie, zodat er al rijdend een radioshow uitgezonden kon worden over het 4G netwerk. En ook een project waarbij twee bussen door heel Nederland reden en over het 4G netwerk online aan het gamen waren en dat tegen elkaar.

Continu zijn wij bezig om de kenmerken van de bus te verbeteren, zodat we altijd tegemoet te kunnen komen aan de wensen en behoeften van de consument. Het is voor onze continuiteit belangrijk dat wij de mogelijkheden zo optimaal houden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van vipbus Hilversum ontvangen? Middels het offerteformulier kunt u uw rit samenstellen. En dat in slechts een paar minuten. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte van onze administratie. Voor een sneak preview kunt u terecht in ons foto album of op de filmpagina.

Recensies

https://www.vipbus.nl/verhuur/vipbus-hilversum/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.8/10 op basis van 953 stemmen.

Age up : Nadat we op bezoek waren geweest bij vipbus.nl hebben we  
de mogelijkheden doorgenomen en we hebben gekozen voor The 
Reference en een 16 persoons vipbus. Het was een mooie dag.
 
Marieke Luris: ADe vipbus hebben we ingezet als extra loungebar. Voor 
een groot feest kon je hier genieten van een verse cappuccino. Op de 
achtergrond een rustig loungemuziekje.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen