Vipbus Eindhoven

Vipbus Eindhoven is de specialist in vipvervoer voor de zakelijke klant. Wij vervoeren u niet enkel van A naar B, maar onze vipbussen zijn uitgerust met een scala aan mogelijkheden. Deze mogelijkheden zijn ingebouwd naar aanleiding van een uitgebreid marktonderzoek onder diverse consumenten. De resultaten hebben wij in kaart gebracht en uiteindelijk zijn onze vipbussen hiermee voorzien. 

Vipbus Eindhoven kenmerkt zich door:

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Draadloze microfoons
 • Catering mogelijkheden
 • Lederen & comfortabele zetels
 • Digitale klimaatbeheersing
 • Extra geluidsisolatie
 • Wireless Internet Access Point
 • en nog veel meer

De diverse modellen van Vipbus Eindhoven

Bovenstaande mogelijkheden zijn onder andere voorzien in onze twee grote vipbussen die plaats bieden aan 35 & 50 personen. Een groot deel van de mogelijkheden zijn op professionele wijze weggewerkt in het interieur. Regelmatig krijgen wij aanvragen voor vipvervoer voor kleinere gezelschappen. Daarom hebben we het wagenpark uitgebreid met voertuigen van collegabedrijven die deze exclusiviteit kunnen bieden. Zo kunt u de volgende vipbussen en vipbusjes bij ons huren:

Vipbus Eindhoven voor diverse gelegenheden

Door deze samenwerking kunnen we door heel Nederland een landelijke dekking aanbieden en dat voor de scherpste prijzen. Continu zijn wij op zoek naar nieuwe partners welke een toevoeging zijn aan onze huidige wagenpark. Vipbus Eindhoven wordt voor een grote diversiteit aan gelegenheden ingezet, zowel zakelijk als particulier.

Om deze gelegenheden of events te kunnen bezoeken moet u zich vaak verplaatsen naar een andere plaats of stad. Zo vinden bijvoorbeeld veel beurzen plaats in Utrecht of Amsterdam. Organiseert u een bedrijfsuitje? Dan is het natuurlijk ook wel eens leuk om naar een andere stad te gaan zoals Breda of Tilburg. Om deze reden verzorgen wij regelmatig het groepsvervoer voor diverse bedrijven en instanties naar andere steden, denk bijvoorbeeld ook aan Den Haag, Rotterdam of Schiphol Airport. Vipbus Eindhoven staat voor u klaar om u en gezelschap naar plaatsen te brengen binnen het gehele land!

Een complete VIP ervaring met Vipbus Eindhoven

Bij Vipbus Eindhoven staat de beleving voorop. Wij willen onze klanten een echte VIP ervaring kunnen bieden. Om deze reden beschikken onze bussen niet alleen over diverse unieke kenmerken en bieden onze medewerkers niet alleen service van de hoogste kwaliteit. Bij ons kunt u de rit compleet laten maken door gebruik te maken van onze diverse extra's. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze luxe cateringservice en kunt u een hostess laten inzetten tijdens de rit.

Meer informatie vipbus Eindhoven?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Eindhoven op zakelijk gebied? Graag nodigen wij u uit om het online offerte formulier in te vullen. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte van onze administratie. Voor een beeldimpressie kunt u een kijkje nemen op onze filmpagina of foto album. Wij verzekeren u vervoer op maat welke u nergens anders kunt vinden.

Offerte aanvragen