Vipbus den Haag

Vipbus Den Haag is uw vervoerspartner bij het oplossen van logistieke problemen op zakelijk en recreatief vlak. Door de jaren heen bestaat onze klantenkring voor 80% uit zakelijke gebruikers. De reden hiervoor is dat wij ons onderscheiden van onze collega's. Niet enkel door de uitstraling, maar vooral door de mogelijkheden die vipbus Den Haag u te bieden heeft.

Vipbus Den HaagDen Haag vipbus

vipbus Den Haag, het aanbod..

Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn heeft u bij Vipbus Den Haag de keuze uit een zeer ruim aanbod vipbussen en vipbusjes. We hebben verschillende soorten en maten voor u klaar staan. Voor elke rit en elk gezelschap is er een luxe voertuig te huur. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van het overzicht van Vipbus Den Haag:

Vipbus Den Haag, kenmerkt zich door:

 • Hoogwaardige geluidsinstallatie
 • Draadloos spraaksysteem
 • Mogelijkheid tot catering
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Lederen en comfortabele stoelen
 • Stoelen gesitueerd in een totale rondzit
 • Extra geluidsisolatie
 • Sfeerverlichting
 • Professionele muziekcomputer
 • Klimaatbeheersing
 • en nog veel meer

Dit en nog meer heeft vipbus Den Haag te bieden als u een van onze voertuigen huurt. Door deze faciliteiten kunt u uw reistijd optimaal benutten, door bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie of een vergadering te realiseren. Tijd is geld!! Bij de bouw van onze specials hebben we dit altijd in het achterhoofd gehouden. Alles is aangepast aan de wensen en behoeften van de consument.

De luxe cateringservice van Vipbus Den Haag

Tijdens de reis kunt u gebruik maken van onze cateringservice. Wij werken samen met meerdere cateraars welke hun assortiment hebben afgestemd op de wensen en behoeften van de consument. Het is belangrijk dat ook de innerlijke mens getrakteerd wordt op een culinaire verwennerij. Om deze reden kunt u bij ons kiezen uit diverse snacks en borrelhapjes maar ook diverse complete maaltijden. Laat ons minimaal een week voor aanvang van de rit weten wat u wenst en wij zorgen dat het voor u klaar staat!

Vipbus Den Haag voor zakelijk vervoer..

Vipbus Den Haag wordt veelvuldig ingezet voor promotionele doeleinden, beurzen en congressen, vergaderingen, teambuilding activiteiten, personeelsfeesten en nog veel meer. Er zijn weinig gelegenheden waaraan wij onze vipbus niet aan kunnen passen. Neem de tijd om eens op onze site te kijken. Dan zult u zien dat wij van alle markten thuis zijn.

Vipbus huren in Den Haag?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor de inzet van vipbus Den Haag? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. In slechts een aantal minuten stelt u uw reis samen. Na ontvangst van uw offerte zullen wij uw aanvraag behandelen en u een op maat gemaakt aanbod doen. U kunt ten alle tijden een vrijblijvende optie plaatsen.

Wist u dat wij u vanaf Den Haag naar elke plaats binnen de Benelux willen brengen? Het maakt dus niet uit wat uw bestemming is, bij vipbus huren Den Haag bent u altijd aan het juiste adres! Zo verzorgen wij regelmatig ritten van Den Haag naar Utrecht voor het bezoeken van beurzen. Maar ook in steden als Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg en Breda zijn wij regelmatig te gast om onze klanten uit Den Haag af te zetten! Blijft u binnen Den Haag? Ook voor korte ritjes zijn wij u graag van dienst.

Offerte aanvragen