Vipbus Bergen op Zoom

Vipbus Bergen op Zoom

Vipbus Bergen op Zoom, wat kunnen wij voor u doen? Wij verzorgen graag het vipvervoer voor u met een op maat gemaakte vipbus. Laat u ophalen door uw eigen privé chauffeur en rijd in stijl naar de bestemming van uw keuze. Wilt u gasten meenemen of die onderweg op laten halen? Ze zullen net als u verrast zijn door de luxe en klasse zowel interieur als exterieur. Bekijk ons aanbod en kies voor de vipbus die bij uw aangelegenheid past.

Vipbus Bergen op Zoom, ons wagenpark

Het aanbod van vipbus Bergen op Zoom is tot stand gekomen door een collectief van meerdere maatschappijen die hun voertuigen op onze website hebben geplaatst, zodat wij een landelijke dekking kunnen garanderen. Door deze samenwerking worden zo veel mogelijke lege kilometers voorkomen, waardoor wij optimaal inzetbaar kunnen zijn.

Om aan de wensen en behoeften van de consument te voldoen en ons aanbod te optimaliseren, zijn wij continu op zoek naar nieuwe partners welke een toevoeging zijn aan het wagenpark. The Reference & The Experience beschikken over kenmerken, waardoor u uw reistijd optimaal kunt benutten. Met name onze vipklanten stellen deze mogelijkheden op prijs.

  • Diverse LCD videomonitoren
  • Multimedia installatie
  • Draadloze microfoons
  • Cateringmogelijkheden
  • Wireless Internet Access Point
  • Lederen en comfortabele fauteuils
  • Totale rondzit (uniek in Europa)
  • Extra geïsoleerd
  • Klimaatbeheersing
  • en nog veel meer

Onze vipbus wordt 80% gehuurd door bedrijven. Wij halen regelmatig zakenrelaties op bij de luchthaven of we zetten ze af. Onderweg naar een vergaderlocatie, beurs of congres. Alles is mogelijk!! Door de mogelijkheden van vipbus Bergen op Zoom kunt u onderweg al beginnen aan de vergadering. U draait de presentatie op de schermen en door de totale rondzit zit iedereen met z'n gezicht naar elkaar toe gesitueerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden die vipbus Bergen op Zoom u en/of uw bedrijf te bieden heeft? Wij nodigen u graag uit om het online offerte formulier in te vullen. U ontvangt veelal binnen een aantal werkdagen een op maat gemaakte offerte met uitgewerkte mogelijkheden

Vipbus Bergen op Zoom, vervoer op maat

Heeft u in de buurt van Bergen op Zoom een bedrijf en wilt u vipbus huren? Wij halen ook regelmatig gasten op in Halsteren, Moerstraten, Heerle, Wouw, Wouwse Plantage, Huijbergen en Hoogerheide.

Recensies

https://www.vipbus.nl/verhuur/vipbus-bergen-op-zoom/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.0/10 op basis van 902 stemmen.

Verhagen & Aerts BV : Het was allemaal goed geregeld. 
Diverse meetings onderweg gerealiseerd. De dag is  
zonder problemen verlopen.
 
Miram Hoefnagels: Om de musical te promoten hebben we gekozen 
om het groots aan te pakken. Een vipbus voorzien van belettering, langs 
verschillende locaties gereden om naamsbekendheid te realiseren.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen