Vipbus Barendrecht

Vipbus Barendrecht

Vipbus Barendrecht staat klaar voor uw bedrijf om uw logistieke problemen op te lossen. Doordat wij gespecialiseerd zijn in op maat gemaakt vervoer voor de zakelijke markt kunnen wij ons onderscheiden van onze concurrenten. De vipbussen die wij verhuren, zijn voorzien van een scala aan mogelijkheden welke zijn samengesteld naar aanleiding van de wensen en behoeften van de consument. Dit is vipvervoer waarbij u uw reistijd optimaal kunt benutten voor bijvoorbeeld een vergadering of presentatie.

Vipbus Barendrecht, kenmerkt zich door:

 • Totale rondzit met lederen fauteuils
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Presentatiemogelijkheden
 • Wireless Internet Access Point
 • Draadloze microfoons
 • Cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Extra geluidsisolatie
 • Climat control
 • Ervaren en professionele chauffeur
 • en nog veel meer

Deze vipbussen zijn uniek in zijn soort en geheel naar de wens van onze klant samengesteld. Wij zijn continu bezig om ons wagenpark te optimaliseren. Of het nu het uitbreiden van het aantal voertuigen is of het verbeteren van de mogelijkheden? Alles doen wij eraan om onze service en diensten zo optimaal aan te bieden. De concurrentie zit ook niet stil, daarom moeten we onze voertuigen in nieuwstaat houden, zodat u niet onverwacht aan de kant van de weg komt te staan.

Vipbus Barendrecht werkt samen met meerdere cateraars om u ook een culinair gevoel te kunnen bezorgen. Wij kunnen standaard zorgen voor een warm en koud drankje, maar voor een maaltijd, lunch of ontbijt bent u ook hier aan het juiste adres. Doordat wij veelal op pad zijn, is het belangrijk dat onze catering hierop is afgestemd. U kunt dit laten uitserveren door een ingehuurde hostess of door iemand van uw bedrijf.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Barendrecht? Graag verwijzen wij u naar het online offerteformulier. Op dit formulier kunt u de ritgegevens invullen. Onze medewerkers zullen uw reis bekijken en berekenen, zodat u een zo scherp mogelijke prijs ontvangt. Veelal ontvangt u een op maat gemaakte prijs van onze administratie.

Recensies

https://www.vipbus.nl/verhuur/vipbus-barendrecht/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.6/10 op basis van 924 stemmen.

Nick & Isaac : "Geen opdracht is te moeilijk" werd ons gezegd. Na 
overleg hebben we de rit bevestigd. Wat ze beweren, maken ze ook 
waar. Online gamen in een rijdende bus. Geen probleem!
 
Berend Ypenburgh: De dag begon zoals geen andere op kantoor. Totdat 
er een zwarte bus kwam aanrijden. Dit is het vervoer voor het bedrijfsuitje! 
Nog nooit zo een complete vipbus gezien. GEWELDIG!!
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen