Vipbus Amstelveen

Vipbus Amstelveen

Vipbus Amstelveen, wat kunnen wij zoal voor u doen. Onze voertuigen en service zijn onderscheidend als er gekeken wordt naar onze collega's. Onze touringcars zijn niet zomaar vipbussen, maar vipcoaches met de meest uitgebreide mogelijkheden die optimaal ingezet kunnen worden tijdens uw reis.  De mogelijkheden die uw vipreis mogelijk maken, zijn;

  • Totale rondzit met lederen fauteuils
  • Uitgebreide presentatie mogelijkheden
  • Diverse videomonitoren
  • Draadloos spraaksysteem
  • Hoogwaardige isolatie
  • Climat Control
  • Cateringmogelijkheden
  • Internet Access point (GRATIS)
  • Hoogwaardige muziekinstallatie
  • en nog veel meer

Wat kan vipbus Amstelveen zoal voor u doen? Wij beschikken over het wagenpark met de meest multifunctionele vipbussen van Europa en bieden u graag vipvervoer op maat door onze vipbus zo goed mogelijk in te zetten voor uw reis. Onze chauffeur probeert u bij de deur op te halen. Soms is het ophaal- of afzetadres slecht bereikbaar voor onze voertuigen. Daarom zal uw chauffeur zich goed oriënteren op de ophaalmogelijkheden.

Eerder hebben we aangegeven dat vipbus Amstelveen geschikt is voor zakelijk gebruik. Wij verhuren regelmatig meerdere vipbussen voor diverse bedrijven in en om Amstelveen. Wilt u uw zakenrelatie op laten halen op Schiphol of juist weg laten brengen? Doordat onze touringcars comfortabele zetels gesitueerd heeft in een totale rondzit kunt u tijdens de reis vergaderen en/of een presentatie realiseren. U kunt ook een vipbus huren voor een personeelsfeest of bedrijfsuitje. Uw collega's of uw zakenrelaties zullen dit bijzonder op prijs stellen en een geweldige tijd beleven.

Benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Amstelveen? Ga naar het offerteformulier en stel uw reis samen. Onze medewerkers zullen u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte sturen. Wij garanderen u dat u uw reistijd optimaal kunt benutten.

Vipbus Amstelveen, alles is mogelijk!!

Woont u niet in Amstelveen maar daarbuiten en wilt u toch graag een vipbus huren? In Uithoorn, Aalsmeer, De Kwakel, Vrouwenakker, Ouderkerk aan de Amstel en Nessersluis halen wij ook regelmatig onze gasten op voor een bijzondere dag of avond.

Recensies

https://www.vipbus.nl/verhuur/vipbus-amstelveen/  Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.9/10 op basis van 618 stemmen.

Jens & Hinne: Een bedrijf die servicegericht te werk gaat. De wensen en 
behoeften stonden centraal en zij hebben dit op de juiste wijze ingevuld. 
Ze denken out of the Box!!
 
Kris Binders: Wat heb ik mijn collega's verrast met deze vipbus. Een zeer
comfortabele en gezellige reis naar de rode loper. Iedereen stond te wachten
op mijn entrance.
Wilt u ook uw mening delen met ons.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen