Vipbus Alphen aan de Rijn

Vipbus Alphen aan de Rijn

Vipbus Alphen aan de Rijn is gespecialiseerd in het verzorgen van bijzonder vervoer gericht op de zakelijke markt. Onze vipbussen zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de zakelijke markt. Uiteraard tegen een betaalbaar tarief. Wij verzorgen graag zakelijke ritten voor welke gelegenheid dan ook. Onze voertuigen zijn ingericht om uw reistijd zo optimaal mogelijk in te delen. Wij hebben een aantal bijzonder bussen die plaats kunnen bieden aan maximaal 50 personen. Ons wagenpark bestaat uit:

Continu zijn wij bezig om het wagenpark te optimaliseren en af te stemmen op de vraag van de consument. Daarom zijn wij ook continu bezig om feedback te vragen van onze klanten om onze service nog beter te maken, zodat dit ten goede komt bij de volgende reservering.

Voor diverse bedrijven halen wij regelmatig zakelijke relaties op, bijvoorbeeld van de luchthavens. Onze vipbussen worden in Alphen aan de Rijn ingezet voor vergaderingen en promotionele activiteiten. heeft u binnenkort een personeelsfeest met de afdeling of het hele bedrijf? Dan kunnen wij een pendeldienst organiseren naar uw eindbestemming. Wilt u uw personeel of relaties in de watten leggen met een bijzondere rondrit in een vipbus? Dat kan natuurlijk ook.

Door de totale rondzit welke in de vipbus is voorzien, is het organiseren van een vergadering met presentaties de mogelijkheid om de zakelijke eigenschappen van de vipbus optimaal te benutten. U kunt uw presentaties middels onze cloud uploaden of wij kunnen het voor u klaarzetten. Wij helpen u graag waar wij kunnen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Alphen aan de Rijn? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. Onze medewerkers zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en veelal binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte toesturen.

Vipbus Alphen aan de Rijn, vipvervoer op maat!!

Uiteraard kunt u ook een vipbus huren buiten Alphen aan den Rijn. Bijvoorbeeld in Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp, Boskoop, Swammerdam, Aarlanderveen, Ter Aar of Woubrugge.

Recensies

www.vipbus.nl/vipbus-alphen-aan-de-rijn/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.1/10 op basis van 774 stemmen.

Max & Sebas: Bedankt voor de uitstekende catering tijdens de 
reis. Het was goed verzorgd, dagvers en zeer divers. In combinatie 
met een apperitief hebben we genoten van deze heerlijkheden.
 
Kris Binders: Wat heeft de ingehuurde hostess ons goed geholpen 
bij het uitserveren van de drankjes. Met name in een rijdende bus, maar 
daar wist de chauffeur goed mee om te gaan. Comfort ten top
.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen