Vipbus Almere

Vipbus Almere

Vipbus Almere is de specialist in het verzorgen van vipvervoer op maat. Zeer betaalbaar en naar ieders tevredenheid. Als u naar onze vipbus kijkt, zullen veel mensen denken dat het een luxe touringcar is, maar niets is meer waar. Door de multifunctionaliteit van onze vipbussen kan deze op een zeer divers niveau ingezet worden. Vipbus Almere is inzetbaar voor zakelijke, maar ook voor recreatieve uitstapjes.

Door de jaren heen hebben wij voor vele doelgroepen onze vipbus mogen inzetten. De ene klant had andere wensen dan de andere. Door de multifunctionaliteit van onze vipbussen is deze in te zetten voor een scala aan mogelijkheden, zoals:

Vipbus Almere, een graag geziene gast:

Vipbus Almere beschikt over een wagenpark met een vijftal vipbussen in diverse uitvoeringen. Elke vipbus heeft eigenschappen welke ingezet kunnen worden om de diverse reserveringen te rijden. Wilt u de bus inzetten op zakelijk gebied. Naast bovengenoemde verzorgen wij ook pendelvervoer tijdens grote evenementen. In principe kunnen wij overal onze vipbussen inzetten, waar u maar wilt. U bepaalt het programma, onze chauffeurs doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw personeelsleden of zakenrelaties zullen aangenaam verrast zijn door uw keuze en genieten van een luxe rit.

Veel van onze zakelijke contacten rijden overdag, maar uiteraard is vipbus Almere inzetbaar in de avonduren. Gaat u met uw personeel naar het theater of een concert en u wil een bijzondere entree maken. Bij ons is alles mogelijk. Ook voor een diner tour worden onze vipbussen regelmatig ingezet. Onze klanten zijn altijd tevreden. niet alleen over de voertuigen, maar ook over onze gastvrije en behulpzame chauffeurs.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vipbus Almere. Wij verwijzen u graag naar het offerteformulier. U kunt hier uw gegevens en ritgegevens achterlaten. Na ontvangst zullen onze medewerkers uw offerte zo goed mogelijk behandelen en u een op maat gemaakte prijs toesturen. En dat veelal binnen enkele werkdagen.

Stuur me meer info over vipbus Almere

Heeft u de vipbus nodig buiten Almere? Dat is uiteraard ook mogelijk. Wij halen onze gasten regelmatig op in Zeewolde, Naarden, Huizen, Biddinghuizen, Dronten, Swifterbant, Landmaten en Bunschoten-Spakenburg.

Recensies

www.vipbus.nl/vipbus-almere/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.8/10 op basis van 517 stemmen.

Minka & Steven: Op zoek naar een gewone vipbus, maar toch gekozen 
voor The Reference door de mogelijkheden die deze te bieden heeft. We 
hebben een vergadering kunnen realiseren, waardoor we tijd bespaarden.
 
Frits Westers: Goede service voor, tijdens en na de reis. De 
chauffeur heeft ons goed geholpen. Fijn bedrijf om mee samen te 
werken.
Wilt u ook uw mening delen met ons. Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen