Vipbus Almelo

Vipbus Almelo

Vipbus Almelo, heeft u wel eens van vipvervoer op maat gehoord? Dan kunt u uw reis het beste laten verzorgen door vipbus.nl. Wij beschikken niet alleen over bijzondere vipbussen, maar over vipbussen welke zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment. Onze vipbussen zijn onderscheidend door de aanwezigheid van een totale rondzit over het gehele dek. Als u instapt, zult u verrast worden door zowel het uiterlijk als interieur van onze vipbussen. De luxe inrichting en het gevoel dat u zult ervaren door als een VIP vervoerd te worden, zult u niet lang meer vergeten.

Vipbus Almelo, vervoer met bijzonder randje

Vipbus Almelo kan uw vervoer op maat laten verzorgen. We hebben misschien niet de meeste vipbussen, maar wel de meest multifunctionele vipbussen van Europa. U zult verbaasd zijn over de scherpe tarieven die wij hanteren. Wij zijn wel duurder dan onze collega bedrijven, maar het verschil is dat deze bedrijven beperkt zijn in de mogelijkheden die de bus te bieden heeft. Met slechts een druk op de knop kunnen de diverse kenmerken geactiveerd worden, waardoor u van een vergadering naar een presentatie kan switchen en een slideshow af kan laten spelen op 40 videoschermen.

Vipbus Arnhem is uiteraard inzetbaar voor diverse gelegenheden. Kunnen wij uw vervoer in stijl uitvoeren met onze mooiste voertuigen. U kunt natuurlijk ook als afsluiter langs de Watertoren, of het Wevershuisje rijden in de buurt van Almelo. Uiteraard kan uw privé chauffeur u ook afzetten voor een bezoek aan Stadsmuseum Almelo. Maakt u liever een rondrit in de omgeving? Uw privé chauffeur laat u graag de mooiste plekken zien!

Vipbus Almelo kan op zakelijk gebied veel voor u betekenen. Naast de presentatie- en vergadermogelijkheden is deze vipbus ideaal geschikt voor roadshows en luchthavenvervoer. Wij verzorgen ook rondritten langs fabrieken of winkels. Of u wordt voor uw personeelsfeestje gebracht naar een feestlocatie met diverse activiteiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Almelo? Ga naar het offerteformulier en maak uw wensen kenbaar. Onze medewerkers zullen u aanvraag zo snel mogelijk behandelen. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte.

Vipbus Almelo, bijzonder vervoer op maat!!

Heeft of werkt u bij een bedrijf in de buurt van Almelo en u wilt ook graag een vipbus huren? Dat kan uiteraard ook. Regelmatig halen we gasten op in Wierden, Mariaparochie, Hoge Hexel, Vriezenveen, Habrinkhoek, Albergen, Tusveld en Zenderen.

Recensies

www.vipbus.nl/vipbus-almelo/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.2/10 op basis van 272 stemmen.

Johan Uiterst & Madeleine: Voor het concert van The Common Limmits  
mochten wij de artiesten van het voorprogramma vervoeren. Voor deze 
bijzondere opdracht hebben we een 6 persoons vipbus gehuurd. Top service!
 
Luc Verhaagen: Voor het ophalen van een grote delegatie uit China 
de grote vipbussen gehuurd. Zodat ze op gepaste wijze naar hun hotel 
gebracht kunnen worden. 
Wilt u ook uw mening delen met ons. Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen