Vipbus Alkmaar

Vipbus Alkmaar

Vipbus Alkmaar, de vervoerder die vipvervoer naar een hoger level tilt. Het vervoer dat wij aanbieden, is op maat gemaakt. U, als klant, geeft door op welke manier uw reis eruit moet zijn en wij gaan hier mee aan de slag. Vipbus Alkmaar verhuurst bijzondere vipbussen tegen de scherpste prijs en inzetbaar voor een scala aan doeleinden. Deze reserveringen kunnen wij realiseren met de volgende voertuigen.

Vipbus Alkmaar, huidige aanbod

Zoals u ziet, kan vipbus Alkmaar u een gevarieerd aanbod doen. Voor elk gezelschap en doeleind rijden we een gepast voertuig. Het komt regelmatig voor dat wij onze grote vipbussen inzetten voor kleine gezelschappen. De reden dat onze opdrachtgevers hiervoor kiezen, heeft te maken met de diverse mogelijkheden die in onze voertuigen zijn ingebouwd. Waar moet u zoal aan denken?

 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Lederen comfortabele zetels
 • Wireless Internet Access Point
 • Draadloze microfoons
 • Multimedia installatie
 • Digital climat control
 • Extra geluidsisolatie
 • Warme, instelbare binnenverlichting
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • Nachtblauwe kleurzetting 
 • en nog veel meer

Deze mogelijkheden zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van onze consument in kaart te brengen en toe te passen op onze vipbussen. Continu zijn wij in contact met onze klanten om de eigenschappen van de consument te optimaliseren en af te stemmen op de behoeften van de consument. We trachten altijd twee stappen voor te zijn op onze concurrenten. Tot op heden zijn er geen vergelijkbare vipbussen zoals die u op onze website vindt.

De eigenschap waarin wij ons met name onderscheiden, is de aanwezigheid van de totale rondzit. U zit met uw gezelschap in een complete ronde op lederen en comfortabele zetels. In combinatie met de vele videoschermen is het realiseren van een vergadering en/presentatie de ideale mogelijkheid om uw reistijd zo goed mogelijk in te delen. Bij een vergadering kunt u gebruik maken van onze uitgebreide cateringservice. Tijdens de meeting kunt u genieten van onze heerlijke koffie gecombineerd met een Belgische koffiekoek. Naast deze versnaperingen kan er ook gezorgd worden voor een heerlijke maaltijd die een verwennerij voor de innerlijke mens is.

Bent u ook benieuwd naar de prijzen en/of beschikbaarheid van vipbus Alkmaar. Graag verwijzen wij u naar het offerteformulier. U kunt hier uw gegevens achterlaten en aan de hand van uw ingevulde details gaan wij de scherpste prijs calculeren. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte prijs van administratie.

Recensies

www.vipbus.nl/vipbus-alkmaar/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.1/10 op basis van 852 stemmen.

Miriam & Stacey: De vipbus sloot precies aan op de invulling die wij voor ogen 
hadden. Een vergadering in combinatie met comfortabel vervoer. Aangekomen 
op het bedrijf hadden we tijd over om iedereen nader te leren kennen.
Karel Bruinisse: Het was een onvergetelijk afdelingsuitje. Het bedrijf achter 
vipbus.nl heeft ons goed geholpen bij de indeling van de dag. 
Wilt u ook uw mening delen met ons.Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen