Verhuur

Een vipbus komt niet enkel in de grote steden van Nederland, zoals Amsterdam en Rotterdam, maar ook in de kleinere plaatsen. In diverse kleinere steden zijn grote bedrijven gevestigd welke regelmatig gebruik maken van onze diensten. Doordat wij een grote range aan diverse voertuigen hebben, kunnen wij aan de grote vraag tegemoet komen. Het maakt dus niet uit waar u gevestigd bent, of wat uw bestemming is, u heeft de juiste vipbus verhuur gevonden!

Vip bus verhuur voor ieder gezelschap

Voor elk gezelschap kunnen wij een geschikte vipbus voorrijden. Om u een beeld te geven van de diverse voertuigen vindt u hieronder een kleine opsomming van de mogelijkheden.

De diverse voertuigen hebben elk bijzondere kenmerken en eigenschappen om uw rit zo goed mogelijk te laten verlopen. De juiste wagen wordt ingezet om aan de wensen en behoeften van de consument te voorzien. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor vipvervoer verhuur op maat!

verhuur vipbusverhuur luxe touringcar

Waar zijn wij zoal te vinden en te huur?

Vip bus verhuur voor iedere gelegenheid!

Doordat onze voertuigen in meerdere vestigingen zijn gestald, kunnen wij binnen afzienbare tijd bij uw accommodatie zijn. Stapt u gerust in, wij zorgen ervoor dat de koffie en uw koekje klaarstaan. Het vervoer naar uw event moet zo goed  mogelijk worden verzorgd. Met ons vipbus verhuur zijn we onder andere op de volgende soorten events geweest:

 • Beurzen en congressen
 • Productpresentaties
 • Bedrijfsuitjes
 • Bedrijfspresentaties
 • Vergaderingen 
 • Presentaties
 • Personeelsfeesten
 • en nog veel meer

Eindeloze mogelijkheden vipbus verhuur

Wist u dat vipbus verhuur via ons eindeloos veel mogelijkheden biedt? Onze bussen zijn multifuntioneel door de diverse unieke features. De mogelijkheden die onze vipbussen bieden vindt u bij geen enkele andere bus in Nederland en België. Sluiten de kenmerken van onze bussen nog niet helemaal aan op uw wensen? Dan kunt u altijd contact met ons nemen, wij zullen dan kijken hoe wij toch aan uw wensen kunnen gaan voldoen! Bij ons is niets te gek, wij doen er graag alles aan om een onvergetelijke ervaring te maken van reis. Onze bussen beschikken over de volgende kenmerken:

 • Vergader opstelling
 • Comfortabele, lederen stoelen
 • WiFi
 • Meerdere LCD schermen
 • Diverse vergader- en presentatiemogelijkeheden
 • Draadloos spraaksysteem
 • Multimedia installatie
 • Luxe keukenhoek
 • Standaard assortiment drank aanwezig
 • Koffiemachine
 • en nog veel meer....

Vipbus verhuur met catering mogelijkheden

Omdat wij van uw reis een onvergetelijke ervaring willen maken bieden wij ook nog vele cateringmogelijkheden. U kunt natuurlijk altijd gebruik maken van het standaardassortiment drank in de bus (tegen bijbetaling), maar daarnaast is er nog veel meer mogelijk. Bieden wij uw favoriete drankje bijvoorbeeld niet aan in ons standaardassortiment, geef dit dan vooraf bij ons aan, dan zorgen wij dat dit tijdens de rit aanwezig is in de bus! Op onze cateringlijst kunt u onder andere zien uit welke dranken u de keus heeft. Wanneer u naast het drinken ook nog graag wat wilt eten is dat ook mogelijk! U kunt namelijk ook ontbijt- lunch- of maaltijdpakketten bij ons bestellen, hiernaast kunt ook kiezen uit diverse soorten snacks of borrelhapjes.

Wij streven erna om alleen met de beste cateraars uit de omgeving samen te werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de catering in lijn staat met de exclusiviteit van onze vipbussen. Om deze reden hebben wij cateraars uitgezocht die enkel en alleen met dagverse producten werken. Op deze manier zal een rit in een vipbus een bijzondere ervaring zijn voor u en uw gezelschap!

Vip bus verhuur voor zakelijk vervoer

Bent u op zoek naar een vip bus verhuur voor zakelijk vervoer? De vipbussen van vipbus.nl bieden diverse mogelijkheden. Wilt u de reistijd samen met collega's of zakenrelaties zo nuttig mogelijk besteden? In onze vipbussen kunt u onderweg vergaderen. Een aantal van onze vipbussen is namelijk omgebouwd tot een vergaderbus. Deze vergaderbus is een mobiele vergaderruimte die van dezelfde gemakken is voorzien als een echte vergaderruimte. U kunt in de vergaderbus gebruik maken van diverse faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van het moderne multimedia systeem en de LCD schermen, hierdoor is het ook mogelijk om presentaties te geven in de vergaderbus.

Naast de mogelijkheid om onderweg te vergaderen bieden de vipbussen van vipbus.nl ook diverse andere mogelijkheden voor zakelijk vervoer. Zo kunt u de vipbus bijvoorbeeld inzetten als promotiebus of reclamebus. Het is namelijk mogelijk om uw merk of reclameuiting op de bussen te laten bestickeren. Op deze manier kunt u een roadshow organiseren waarbij u uw merk of product kunt presenteren. Wilt u graag een vipbus inzetten als reclamebus of promotiebus? Dan kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Vip bus verhuur

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze vipbus huren? Middels het offerteformulier kunt u uw reis samenstellen. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte van onze administratie. Heeft u nog vragen over vipbus verhuur? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen middels ons contactformulier. 

 

Offerte aanvragen