Schiphol

Gaat u samen met een groep collega's op zakenreis en wilt u in een luxe vipbus naar Schiphol gebracht worden? Of komen er belangrijke internationale zakenrelaties naar Nederland en wilt u hen in stijl op laten halen? Vipbus.nl helpt u graag bij het vipvervoer van en naar Schiphol Airport. Wij hebben voor diverse gezelschappen een passend voertuig klaar staan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het luchthavenvervoer van vipbus.nl? Lees dan hieronder verder.

Schiphol vipbusSchiphol vipbus

Uniek en luxe vervoer naar Schiphol

Uw reis begint natuurlijk al met het vervoer naar Schiphol toe. Om uw reis zo ontspannen mogelijk te kunnen beginnen hebben wij luxe vipbussen voor u klaar staan welke van alle gemakken zijn voorzien. U kunt tijdens de rit volledig ontspannen, maar u kunt ook vergaderen of presentaties verzorgen onderweg. U kunt uw reistijd op deze manier volledig naar wens indelen. Om uw reistijd zo optimaal mogelijk te benutten kunt u gebruik maken van de volgende unieke features:

  • Totale rondzit
  • Luxe lederen stoelen
  • Draadloos internet
  • Draadloos spraaksysteem
  • Meerdere LCD schermen
  • Luxe keukenblok
  • Koffiemachine
  • Koelkasten gevuld met verschillende soorten drank
  • Professionele geluidsinstallatie
  • En nog veel meer...

Vipbus huren Schiphol? Bekijk ons ruime aanbod!

We hebben verschillende modellen vipbussen voor u klaar staan om te halen of brengen van of naar Schiphol Airport. Het maakt dus niet uit hoe groot het gezelschap is waarmee u gaat reizen, wij hebben altijd een passend voertuig voor u klaar staan. Van kleine vip busjes tot grote vipbussen, bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod.

Luchthavenvervoer Schiphol en meer...

Vipbus.nl staat niet alleen voor u klaar voor ritten van en naar Schiphol. Ook voor diverse andere doeleinden verhuren wij regelmatig onze bussen. Dus wilt u een vip bus huren met een andere reden? Ook dat is mogelijk bij vipbus.nl. We verzorgen zowel voor particuliere als zakelijke klanten ritten voor diverse soorten gelegenheden. Hieronder vindt u een overzicht van gelegenheden en events waarvoor wij regelmatig het vipvervoer verzorgen.

Vipbus huren Schiphol?

Wilt u graag een vipbus huren voor een rit van of naar Schiphol en bent u benieuwd naar de prijzen en beschikbaarheid van onze voertuigen? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen op de website. Voor overige vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag.

Wij brengen u vanaf Schiphol naar plaatsen door heel Nederland en België. Van Breda tot Amsterdam en van Rotterdam tot Utrecht, alles is mogelijk bij vipbus.nl!

Offerte aanvragen