luxe vervoer

Bent u op zoek naar luxe vervoer  voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor luxe vervoer voor veschillende groepen, wij hebben namelijk vipbussen beschikbaar voor groepen van 5 tot 50 personen. Door de vele mogellijkheden die onze bussen bieden zult u op de meest luxe manier op uw bestemming komen. 

Specialist op het gebied van luxe vervoer

Vipbus.nl is de specialist op het gebied van luxe vervoer. Wij verzorgen niet alleen het vervoer van groepen naar de juiste bestemming, wij zorgen er ook voor dat uw reis zo comfortabel mogelijk is. Wanneer u er voor kiest om een vipbus te huren bij vipbus.nl heeft u de keuze uit verschillende faciliteiten. De diverse faciliteiten die wij bieden zorgen ervoor dat onze vipbussen de beste keuze zijn wanneer u opzoek bent naar luxe vervoer.

Belangrijkste faciliteiten van onze vipbussen

  • Totale rondzit (vergaderopstelling)
  • Lederen en comfortabele fauteuils
  • Wireless Internet Access Point
  • Meerdere LCD videomonitoren
  • Presentatie- en vergadermogelijkheden
  • Luxe keukenhoek inclusief koffiemachine
  • Standaardassortiment drank aanwezig (meerprijs)

Uiteraard hebben onze vipbussen nog vele andere mogelijkheden en faciliteiten waardoor vipbus.nl de beste keuze is wanneer graag met een groep op een luxe manier wil reizen. 

Luxe vervoer voor diverse gelegenheden

Het maakt niet uit voor welke gelegenheid u luxe vervoer zoekt, wij bieden altijd de beste oplossingen op maat. De presentatie- en vergadermogelijkheden zorgen ervoor dat onze vipbussen de ideale oplossing zijn voor zakelijke ritten, hierdoor kunt u de reistijd optimaal benutten. Hiernaast zijn onze vipbussen ook geschikt als bijvoorbeeld luxe vervoer voor feesten door onder andere de geluidsinstalatie en de diverse catering mogelijkheden.

Offerte aanvragen