luxe vervoer

Bent u op zoek naar luxe vervoer  voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor luxe vervoer voor veschillende groepen, wij hebben namelijk vipbussen beschikbaar voor groepen van 5 tot 50 personen. Door de vele mogellijkheden die onze bussen bieden zult u op de meest luxe manier op uw bestemming komen. 

Specialist op het gebied van luxe vervoer

Vipbus.nl is de specialist op het gebied van luxe vervoer. Wij verzorgen niet alleen het vervoer van groepen naar de juiste bestemming, wij zorgen er ook voor dat uw reis zo comfortabel mogelijk is. Wanneer u er voor kiest om een vipbus te huren bij vipbus.nl heeft u de keuze uit verschillende faciliteiten. De diverse faciliteiten die wij bieden zorgen ervoor dat onze vipbussen de beste keuze zijn wanneer u opzoek bent naar luxe vervoer.

luxe vervoerverhuur luxe vervoer

Belangrijkste faciliteiten van onze vipbussen

  • Totale rondzit (vergaderopstelling)
  • Lederen en comfortabele fauteuils
  • Wireless Internet Access Point
  • Meerdere LCD videomonitoren
  • Presentatie- en vergadermogelijkheden
  • Luxe keukenhoek inclusief koffiemachine
  • Standaardassortiment drank aanwezig (meerprijs)

Uiteraard hebben onze vipbussen nog vele andere mogelijkheden en faciliteiten waardoor vipbus.nl de beste keuze is wanneer graag met een groep op een luxe manier wil reizen. 

Luxe vervoer voor diverse gelegenheden

Het maakt niet uit voor welke gelegenheid u luxe vervoer zoekt, wij bieden altijd de beste oplossingen op maat. De presentatie- en vergadermogelijkheden zorgen ervoor dat onze vipbussen de ideale oplossing zijn voor zakelijke ritten, hierdoor kunt u de reistijd optimaal benutten. Hiernaast zijn onze vipbussen ook geschikt als bijvoorbeeld luxe vervoer voor feesten door onder andere de geluidsinstalatie en de diverse catering mogelijkheden.

Luxe vervoer voor zakelijke doeleinden

Bent u op zoek naar luxe vervoer voor een zakelijke gelegenheid? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk al lange tijd het vervoer voor diverse bedrijven en instanties. Hierdoor hebben wij een goed beeld gekregen van de behoeften van onze zakelijke klanten en daar hebben wij onze vipbussen dan ook op aangepast. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onderweg te vergaderen in onze vipbussen. Wij hebben onze bussen namelijk ingericht als een mobiele vergaderruimte, die van dezelfde gemakken is voorzien als een gewone vergaderruimte. U huurt dus niet zomaar een bus, maar een echte vergaderbus! Wij hebben vergaderbussen beschikbaar in verschillende formaten, hierdoor is er altijd een vergaderbus die past bij uw gezelschap.

Overige mogelijkheden voor zakelijk vervoer

Naast de mogelijkheid om onderweg te vergaderen of presentaties te geven, bieden de vipbussen ook nog andere mogelijkheden. U kunt een vipbus bijvoorbeeld ook inzetten als promotiebus, reclamebus of roadshowbus. Maar ook voor bijvoorbeeld personeelsuitjes of bedrijfsuitjes zijn de vipbussen van vipbus.nl uitermate geschikt. Zo als u kunt lezen bieden de vipbussen vele mogelijkheden voor (zakelijke) klanten. 

Luxe vervoer huren?

Wilt u luxe vervoer huren bij vipbus.nl? En bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en tarieven? Dan raden wij u aan om het online offerteformulier in te vullen. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij een offerte op maat maken. Deze op maat gemaakte offerte kunt u binnen enkele werkdagen verwachten. Heeft u andere vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

 

Offerte aanvragen