luxe bus

Bent u op zoek naar een luxe bus? Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u een luxe bus wilt huren met een beetje extra's. Bij ons huurt u namelijk niet zomaar een luxe bus, bij ons huurt u een vipbus! Onze vipbussen beschikken over diverse eigenschappen die er voor zorgen dat de bussen bijdragen aan een luxe ervaring.

Unieke luxe bus huren

Bij ons kunt u een luxe bus huren van het hoogste niveau! Door de unieke kenmerken zijn de vipbussen uitermate geschikt voor diverse soorten gelegenheden. De bussen zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor zakelijke ritten door de diverse vergader- en presentatiemogelijkheden. Hiernaast zijn onze luxe bussen ook geschikt voor feestelijke gelegenheden door de professionele geluidsinstallatie en de kleurrijke ledverlichting. Laat ons weten voor wat voor gelegenheid u een luxe bus wilt huren en wij zorgen dat de bus bij de gelegenheid past!

Unieke kenmerken

Onze vipbussen beschikken over unieke kenmerken. Een aantal van deze kenmerken vindt u in geen één andere bus terug binnen de Benelux! Hieronder vindt u een beknopte samenvatting van de unieke eigenschappen van onze luxe bussen:

luxe bus verhuurluxe bus verhuur

Luxe bus met grenzeloze mogelijkheden

Met onze multifunctionele bussen is eigenlijk alles wel mogelijk! Ook wanneer u bijzondere wensen heeft zullen wij er alles aan doen om de bus hierop aan te laten sluiten. Doordat wij door de jaren heen met diverse soorten groepen en instanties hebben samengewerkt, weten wij hoe wij het beste de bussen kunnen laten aansluiten op uw event. Om aan de wensen van onze klanten te voldoen is er soms een speciale aanpak nodig, maar dat doen wij graag! Op deze manier kunnen wij onze bussen perfect inzetten bij ieder evenement. Kiest u ervoor om een luxe bus via ons te huren, dan bent u verzekerd van vipvervoer op maat!

Luxe bus huren voor ieder event

Onze bussen zijn perfect inzetbaar voor elk soort event. Doordat de bussen volledig naar wens zijn aan te passen, weet u zeker dat het vervoer een goede toeving zal zijn op uw dag! De vipbussen zijn perfect voor zakelijke ritten, maar de bussen zijn ook zodanig aan te passen dat ze geschikt zijn voor feestelijke gelegenheden. Onze vipbussen zijn regelmatig te vinden bij de volgende soorten events:

  • Beurzen en congressen
  • Mobiele vergaderingen en presentaties
  • Personeelsfeestjes
  • Product presentaties
  • Vrijgezellenfeesten
  • Promotietours

Naast bovenstaande events kunt u natuurlijk ook een luxe bus huren  voor ander soort events! Neem contact met ons op wanneer u vragen hebt over de mogelijkheden.

Luxe bussen in verschillende maten

U kunt hier een vip bus huren in verschillende soorten en maten. Het maakt niet uit hoe groot uw gezelschap is, bij ons vindt u altijd passend luxe vervoer. Bij ons kunt u vip busjes huren voor kleine gezelschappen tot 5 personen, maar u kunt ook vip bussen huren voor gezelschappen tot 50 personen. Bij ons is alles mogelijk! Hieronder vindt u onze verschillende voertuigen: 

Luxe bus huren?

Een luxe bus huren bij vipbus.nl hoeft niet ingewikkeld te zijn. U kunt op onze website eenvoudig het offerteformulier invullen. Wij vragen u een aantal gegevens in te vullen in het offerteformulier zodat wij zo nauwkeurig mogelijk een prijs voor u kunnen berekenen. Hiernaast zullen aan de hand van deze gegevens samen met u bekijken welke luxe bus het beste bij uw gelegenheid en gezelschap past. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen door het online contactformulier in te vullen!

Diverse cateringopties in onze luxe bussen

Bij ons kunt u niet alleen het vervoer naar uw bestemming boeken, het is ook mogelijk om via ons gebruik te maken van diverse cateringopties. Wij werken enkel samen met de beste cateraars uit de omgeving waardoor de catering aansluit op de luxe ervaring die wij onze klanten willen bieden. U heeft bij ons de keuze uit verschillende maaltijdpakketten, maar voor de kleine trek kunt ook uit diverse snacks kiezen. Hiernaast kunt u het standaard assortiment drank wat in de bussen aanwezig is ook uitbreiden met één of meerdere dranken van onze drankenlijst. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze cateringlijst.

Luxe bussen door de gehele Benelux

Doordat wij door de gehele Benelux luxe bussen beschikbaar hebben staan, is er altijd één van onze bussen bij u in de buurt. Door onze landelijke dekking kunnen wij onze luxe bussen aanbieden tegen de meest scherpe prijzen! U heeft onze luxe bussen onder andere in de volgende steden kunnen zien rijden:

Natuurlijk zijn onze bussen ook inzetbaar in andere plaatsen dan de bovengenoemde steden! U kunt bij ons een luxe bus huren voor iedere rit binnen de Benelux!

 

 

Offerte aanvragen