vip bus 11 personen

Vip bus 11 personen

VIP bus 11 personen inzetten voor uw zakelijke reis? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij tillen vipvervoer naar een hoger segment. Op het moment dat u in een van onze specials stapt, zult u overweldigend worden door de luxe en uitstraling die onze vipbussen tonen. Meteen zult u begrijpen waarom wij aan de bovenkant van de markt zitten en ons richten op de zakelijke consument.

Vip bus 11 personen, beschikt over:

  • Luxe en comfortabele zetels
  • Meerdere LCD videomonitoren
  • Wifi aan boord (per voertuig verschillend)
  • Zakelijk interieur
  • Cateringmogelijkheden
  • Multimedia installatie
  • Draadloze microfoons
  • en nog veel meer

Zoals u kunt zien, beschikl de vip bus 11 personen over een ascala aan mogelijkheden om u tijdens uw reis zoveel mogelijk te ontlasten. Continu zijn wij bezig om de mogelijkheden zo optimaal mogelijk in te bouwen. Regelmatig hebben wij intensief contact met klanten om de mogelijkheden te optimaliseren. Laatst hebben wij de muziekcomputer voorzien van Spotify en Netflix, zodat de klant kan genieten van een film of achtergrondmuziek om event te relaxen.

De vip bus 11 personen is onderdeel van een groter wagenpark. Door een recente samenwerking hebben we ons wagenpark uitgebreid met exclusieve sportscas welke ons aanbod wisselend is. Wilt u meer informatie over de prijzen en beschikaarheid

WIj hebben vipbussen in beheer met een maximale capaciteit van 50 personen. In Nederland zijn er geen vergelijkbare vipbussen en er zijn maar weinig maatschappijen die over een 50 persoons vipbus beschikken. Ook is er geen vipvervoer dat dergelijke mogelijkheden onderweg kan aanbieden. Uw reistijd zult u optimaal kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld een presenatie of een vergadering.

Informatie ontvangen over de huur van een vip bus 11 personen? Graag verwijzen wij u naar het online aanvraagformulier. U kunt hier in slechts 5 minuten uw gegevens achterlaten. Aan de hand hiervan berekent onze administratie wat voor u de beste optie is. Wij trachten u binnen enkele werkdagen van een passend antwoord te voorzien.

Offerte aanvragen