vip bus 11 personen

VIP bus 11 personen inzetten voor uw zakelijke reis? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij tillen vipvervoer naar een hoger segment. Op het moment dat u in een van onze specials stapt, zult u overweldigend worden door de luxe en uitstraling die onze vipbussen tonen. Meteen zult u begrijpen waarom wij aan de bovenkant van de markt zitten en ons richten op de zakelijke consument.

Vip bus 11 personen, beschikt over:

  • Luxe en comfortabele zetels
  • Meerdere LCD videomonitoren
  • Wifi aan boord (per voertuig verschillend)
  • Zakelijk interieur
  • Cateringmogelijkheden
  • Multimedia installatie
  • Draadloze microfoons
  • en nog veel meer

Vele mogelijkheden met onze vip bus 11 personen!

Zoals u kunt zien, beschikt de vip bus 11 personen over een scala aan mogelijkheden om u tijdens uw reis zoveel mogelijk te ontlasten. Continu zijn wij bezig om de mogelijkheden zo optimaal mogelijk in te bouwen. Regelmatig hebben wij intensief contact met klanten om de mogelijkheden te optimaliseren. Laatst hebben wij de muziekcomputer voorzien van Spotify en Netflix, zodat de klant kan genieten van een film of achtergrondmuziek om event te relaxen. Hierdoor biedt de vip bus 11 personen mogelijkheden voor diverse evenementen. Van beurzen en congressen tot luchthaven vervoer van of naar bijvoorbeeld schiphol airport. Met de 11 persoons vipbus is het allemaal mogelijk!

Vip bus huren voor uw gezelschap?

De vip bus 11 personen is onderdeel van een groter wagenpark dat grotendeels gestald staat in de buurt van Eindhoven. Door een recente samenwerking hebben we ons wagenpark uitgebreid met exclusieve sportscas welke ons aanbod wisselend is. Wilt u meer informatie over de prijzen en beschikaarheid

Uniek vip vervoer

Wij hebben vipbussen in beheer met een maximale capaciteit van 50 personen. In Nederland zijn er geen vergelijkbare vipbussen en er zijn maar weinig maatschappijen die over een 50 persoons vipbus beschikken. Ook is er geen vipvervoer dat dergelijke mogelijkheden onderweg kan aanbieden. Uw reistijd zult u optimaal kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld een presenatie of een vergadering onderweg. Dus bent u op zoek naar een vipbus verhuur maatschappij met uniek vipvervoer? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres.

Zakelijk vervoer met vip bus 11 personen

Wilt u een vip busje huren voor 11 personen  voor een zakelijke rit in bijvoorbeeld Den Haag? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres! Zoals u heeft kunnen lezen hebben onze vipbussen diverse mogelijkheden. Onze bussen zijn aangepast op de wensen van onze zakelijke klanten. Uit gesprekken met onze klanten is gebleken dat zakelijke klanten hun reistijd het liefst optimaal willen benutten. Dit betekend dat zij graag onderweg willen doorwerken. Om deze reden hebben wij onze bussen omgebouwd, hierdoor is het mogelijk om onderweg te vergaderen of om presentaties te geven. Hiernaast kunt u ook gebruik maken van ons mobiele internet netwerk! Op deze manier zijn onze vipbussen uitermate geschikt voor zakelijk vervoer.

Vip bus 11 personen huren?

Informatie ontvangen over de huur van een vip bus 11 personen? Graag verwijzen wij u naar het online aanvraagformulier. U kunt hier in slechts 5 minuten uw gegevens achterlaten. Aan de hand hiervan berekent onze administratie wat voor u de beste optie is. Wij trachten u binnen enkele werkdagen van een passend antwoord te voorzien.

Onze vip bus 11 personen verhuren wij voor ritten binnen heel Nederland en België. Van Breda tot Amsterdam en van Rotterdam tot Utrecht, wij staan altijd voor u klaar. Om meer te weten te komen over de tarieven voor uw rit, raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen op de website.

Offerte aanvragen