Vipbus Rotterdam

Vipbus Rotterdam, in stijl vervoerd worden!!

U heeft van uw bedrijf de opdracht gekregen om bijzonder vervoer te regelen voor upcoming event in Rotterdam. U bent op zoek naar een speciale bus welke aan de wensen en behoeften van het management voldoet. U wilt zakelijk, innovatief met een ontspannen randje. Waar kun je dit vinden, zult u denken? Stop met zoeken, want vipbus Rotterdam heeft wat u zoekt.

Vipbus Rotterdam, :

Dit zijn de meest spectaculaire voertuigen met een scala aan multimedia en entertainment aanwezig. Vergeet u vooral niet dat onze voertuigen uit het hoogste segment komen. Op het moment dat een van onze voertuigen voor komt rijden, zal u achterover vallen van het immense voorkomen. Waar moet u zoal aan denken:

Vipbus Rotterdam, the features

  • Wifi aan boord (optioneel)
  • Totale rondzit (vergaderopstelling)
  • Multimedia installatie
  • Lederen & zakelijk interieur
  • Extra geluidsisolatie
  • Professionele geluidsinstallatie
  • VGA aansluiting
  • cateringmogelijkheden
  • Draadloos spraaksysteem
  • En nog veel meer

Vipbus Rotterdam is zoals je ziet voor vele doeleinden inzetbaar. Uw reistijd wordt zo goed mogelijk benut met de inzet van bovenstaande mogelijkheden. Met name door de mogelijkheden van vergaderen, presenteren en/of videoconferentie. Dagelijks zijn wij voor diverse zakelijke klanten onderweg om de diverse personen zo goed mogelijk te vervoeren.

In Europa zijn dit de enige vipbussen met een totale rondzit. Deze opstelling bestaat uit comfortabele en luxueuze zetels van hoogwaardig kwaliteit leder. Vooral voor zakelijke doeleinden zoals beursstandspromotours en vergaderingen is het wenselijk dat iedereen tegenover elkaar is gepositioneerd. Voor de particuliere klant wordt de busreis intenser beleeft.

De vipbussen welke wij verhuren, kan met of zonder catering. Wij werken samen met een cateraar welk de meest exclusieve gerechten bereid. Of het nu gaat om kleine versnapering of om een uitgebreide barbecue!! Alles is mogelijk bij vipbus.nl. De luxe touringcar heeft afgevulde koelkasten met bier, fris en wijn. Heeft u specifieke wensen?? Informeer onze cateringlijst.

Benieuwd naar alle mogelijkheden bij vipbus Rotterdam? Vul dan een geheel vrijblijvende offerte in voor prijzen en eventuele beschikbaarheid. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een offerte op maat van onze administratie.

Recensies

www.vipbus.nl/vipbus-rotterdam/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.1/10 op basis van 925 stemmen.

Lorre Verhaeghen-Janssens: Gebracht naar de Kuip voor een 
benefietwedstrijd. Het was een onvergetelijke dag, top geregeld.
 
Joke Jorissen-Leandrus: Voor een van onze zakelijke partners
huurden we een 8 persoons vipbusje. Wat een discrete vipbus kwam 
voorrijden. De koffie stond al klaar. Bedankt voor de goede service.
Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen