Vipbus Breda

Vipbus Breda, ontdek de vele mogelijkheden!!

Vipbus Breda is uw partner voor de verhuur van vipbussen uit het hoogste segment, zoals u nog nergens bent tegengekomen. Op deze site vindt u de meest exclusieve voertuigen met een diversiteit aan multimedia en entertainment voor uw event. Aan wat voor soort voertuigen moet u denken.

Vipbus Breda, de mogelijkheden:

Op het moment dat u een grote vipbus huurt, huurt u eigenlijk een limobus. Een vip coach met de uitstraling van een limousine. Vooral als we kijken naar de diverse eigenschappen welke uw reistijd beter benut kan worden. Tijdens de reis kunt u aan de slag gaan om uw presentatie af te maken of een vergadering te realiseren.
  • Totale rondzit (vergaderopstelling)
  • Presentatie mogelijkheden
  • Mogelijkheid tot catering
  • Zakelijk & klassiek interieur
  • Draadloze microfoons
  • Wireless Internet Point (optioneel)
  • Meerdere LCD videomonitoren
  • Extra geluidsisolatie

Een beknopt overzicht van de diverse mogelijkheden. Door de diverse mogelijkheden is vipbus Breda op meerdere vlakken in te zetten. In Europa zijn geen andere maatschappijen welke beschikken over dergelijke voertuigen. Vooral omdat onze voertuigen beschikken over een totale rondzit welke u kunt vergelijken met een limousine.

U zit met z'n allen tegenover elkaar in een grote ronde. Niemand zit in een eilandje zoals bij andere touringcars. Door de wetgeving in 2007 is het ook niet meer toegestaan om dergelijke bussen te bouwen. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat vipbus.nl de meest exemplarische bussen van Europa in beheer heeft.

Wilt u meer weten naar de mogelijkheden van vipbus Breda? Neem dan contact op via het contactformulier of neem telefonisch contact op via +31 13 507 7507. Veelal ontvangt u binnen 1 werkdag een antwoord en/of offerte op maat van onze administratie.

Recensies

www.vipbus.nl/vipbus-breda/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.0/10 op basis van 755 stemmen.

Bowlingcentrum Baarle: Met het gehele personeel een dagje Breda. 
Gebracht worden in een chique vipbus. Wat een leuk idee!!
 
Torentje Diep: Wat was het een indrukwekkende entrance. Voor 
ons jaarlijkse galafeest hebben we met heel de klas The Experience 
gehuurd voor de beste indruk.
Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen