Volgbus

Volgbus, vervoer uw familie in stijl!!

Volgbus huren? U bent bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van bijzondere bussen voor een diversiteit aan gelegenheden. Een volgbus kan ingezet worden bij onvergetelijke en speciale gebeurtenissen, zoals een bruiloft. Ook de mindere gelegenheden, zoals een begrafenis, waarbij je samen met de familie de overledene wil herdenken. Ook onderweg is het belangrijk dat je bij elkaar bent. Onze volgbus is hier geschikt voor.

Volgbus, de mogelijkheden

  • Comfortabele en lederen fauteuils
  • Stoelen gesitueerd in een totale rondzit
  • Klimaatbeheersing
  • Sfeerverlichting
  • Meerder LCD videomonitoren
  • Professionele muziekcomputer
  • Geblindeerde ruiten
  • Nachtblauwe kleurzetting
  • Cateringmogelijkheden
  • en nog veel meer

Alles is in deze volgbus aanwezig om het vervoer zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Bij een begrafenis wordt u in alle rust en discretie vervoerd naar de laatste rustplaats. U kunt tijdens de reis in besloten kring nog de leuke herinneringen naar boven halen. Na de crematie of begrafenis is het mogelijk gebracht te worden naar een restaurant of condoleance accommodatie waar u een koffietafel nuttigt.

Zoals eerder vermeld, is het mogelijk om de volgbus in te zetten voor een bruiloft. Het bruidspaar wordt in limousine of Rolls Royce opgehaald, maar waar blijven de genodigde gasten. In onze volgbus kunnen ongeveer 50 gasten plaatsnemen en met z'n allen tegelijk gebracht worden naar het gemeentehuis en/of feestlocatie. Tijdens de reis kunt u genieten van het entertainment in deze volgbus om uw reis nog leuker te maken.

Of het nu voor een bruiloft of begrafenis is? Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te vervoeren van locatie naar locatie. U kunt uw mogelijke reis samenstellen op het online offerte formulier. Na ontvangst door onze administratie ontvangt u een op maat gemaakte offerte van onze medewerkers. En dat veelal binnen enkele werkdagen. Neem gerust een kijkje op onze website en laat u verrassen door de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Recensies

www.vipbus.nl/volgbus/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.2/10 op basis van 298 stemmen.

Pieter Huizers: Voor onze trouwerij hebben we gekozen voor een grote vipbus 
om de familie en vrienden in te vervoeren. Een intieme reis.
 
Nienke Verlindert: Het was de mooiste dag van ons leven. De volgbus was
misschien wel het mooiste vervoer. De vlammen en muziek naar buiten waren
de kers op de taart. Vipbus.nl, bedankt voor het vervoer.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen