Vipbus Rotterdam Airport

Vipbus Rotterdam Airport biedt vele mogelijkheden voor zakelijk vervoer van en naar het vliegveld. Zoekt u bijvoorbeeld luxe vervoer om belangrijke internationale klanten, zakenrelaties of collega's op te halen van Rotterdam Airport? Dan bent u bij Vipbus Rotterdam Airport aan het juiste adres. Hier vindt u vipvervoer van het hoogste niveau. Door ons uitgebreide wagenpark met unieke voertuigen is er altijd een vipbus voor u beschikbaar die aansluit op uw wensen.

Luxe zakelijk vervoer met Vipbus Rotterdam Airport

Door de jaren heen hebben wij diverse luxe vipbussen en vip busjes toe kunnen voegen aan ons wagenpark. Al onze voertuigen beschikken over een luxe en zakelijke uitstraling. Hierbij hebben een aantal van onze voertuigen ook bijzondere eigenschappen die bijzondere oplossingen bieden voor zakelijk vervoer. Zo is het in een aantal van onze bussen bijvoorbeeld mogelijk om te vergaderen of presentaties te verzorgen. Op deze manier kunt u met Vipbus Rotterdam Airport uw reistijd optimaal benutten en gaat er geen kostbare tijd verloren tijdens de reis.

Vipbus Rotterdam Airport, de voertuigen..

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen hebben wij een groot wagenpark. Dus wilt u een vipbus of vip busje huren met bijzondere eigenschappen voor zakelijk vipvervoer? Dan bent u bij Vipbus Rotterdam Airport aan het juiste adres. De volgende voertuigen zetten wij regelmatig in voor ritten van en naar Rotterdam Airport:

De bijzondere eigenschappen van Vipbus Rotterdam Airport

Door de jaren heen hebben wij het vervoer van en naar Rotterdam Airport verzorgd voor diverse soorten bedrijven en instanties. Door de ervaring die wij hierbij hebben opgedaan weten wij precies welke wensen en behoeften onze zakelijke klanten hebben. Op deze wensen en behoeften hebben wij onze vipbussen zoveel mogelijk aangepast. Hierdoor kunt u in een aantal van onze vipbussen gebruik maken van de volgende bijzondere features:

 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Luxe lederen stoelen
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Modern multimedia systeem
 • Draadloos Spraaksysteem
 • Meerdere LCD schermen
 • Wireless Internet Acces Point
 • Instelbare binnenverlichting
 • Luxe keukenhoek inclusief koffiemachine
 • Koelkasten gevuld met een standaard assortiment drank
 • Digital Climat Control
 • En nog veel meer..

Vipbus Rotterdam Airport, de mogelijkheden..

Zoals u ziet bent u tijdens een rit met Vipbus Rotterdam Airport van alle gemakken voorzien. Bovenstaande features zorgen er dan ook voor dat de vipbussen niet alleen geschikt zijn voor vliegveld vervoer, maar ook voor:

Onze cateringmogelijkheden

Tijdens de rit leggen wij onze klanten graag volledig in de watten. Om deze reden bieden wij u ook een luxe cateringservice. Dus wilt u graag kunnen genieten van een hapje en een drankje? Dan is dat bij Vipbus Rotterdam Airport zeker mogelijk! Standaard zijn de koelkasten in onze bussen gevuld met bier, wijn en fris, hier kunt u tegen bijbetaling gebruik van maken. Wilt u wat anders drinken onderweg, zoals koffie of sterke drank? Geef dit dan vooraf bij ons aan, de mogelijkheden en prijzen vindt u op onze drankenlijst.

Wilt u hiernaast ook graag nog wat eten? Dan kunt u bij ons kiezen uit diverse snacks en borrelhapjes maar ook uit complete maaltijden. Onze cateringmogelijkheden vindt u op onze cateringlijst.  Om catering van de hoogste kwaliteit te garanderen werken wij enkel samen met de beste cateraars uit de omgeving. Deze cateraars werken enkel en alleen met dagverse producten.

Vipbus huren?

Bent u na het bekijken van deze pagina overtuigd en wilt u graag een vipbus of vip busje huren van Vipbus Rotterdam Airport? Dan verwijzen wij u graag naar het online offerte formulier. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij de beschikbaarheid controleren en een prijs voor u op maat maken. Voor overige vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of middels het contactformulier.

 

Vipbus.nl staat niet alleen voor u klaar voor het verzorgen van vipvervoer van en naar Rotterdam Airport. Wij halen u, uw internationale klanten, zakenrelaties of collega's ook graag op van Schiphol Airport, Maastricht Aachen Airport of Eindhoven Airport. Maar ook voor diverse andere soorten ritten bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Zoekt u bijvoorbeeld luxe groepsvervoer voor een rit in Amsterdam, Utrecht, Breda of Den Haag? Ook dan zijn wij u natuurlijk graag van dienst!

Offerte aanvragen