Vipbus Brabant

Bent u op zoek naar groepsvervoer met unieke mogelijkheden? Dan bent u bij Vipbus Brabant aan het juiste adres. Of u nu een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsbezoek of bruiloft aan het organiseren bent, bij Vipbus Brabant vindt u altijd vervoer wat aansluit op uw eisen. Lees hieronder verder om meer te weten te komen over de eindeloze mogelijkheden van vipbus.nl.

Vip bus BrabantBrabant Vip bus

Eindeloze mogelijkheden met Vipbus Brabant

De voertuigen van Vipbus Brabant beschikken allemaal over unieke kenmerken. Hierdoor zijn de bussen en busjes inzetbaar bij diverse soorten gelegenheden. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten hebben wij al diverse soorten ritten verzorgd. Zo worden onze vipbussen bijvoorbeeld regelmatig verhuurd als:

Vipbus Brabant, het wagenpark

Vipbus Brabant verzorgt niet alleen het vervoer voor diverse soorten gelegenheden, ook voor diverse soorten gezelschappen regelen wij het vipvervoer. Door de jaren heen hebben wij ritten gereden voor een scala aan bedrijven en instanties. Voor zowel kleine als grote gezelschappen hebben wij passend vervoer klaar staan door ons uitgebreide wagenpark:

De unieke kenmerken van Vipbus Brabant

Alle voertuigen van Vipbus Brabant beschikken over unieke kenmerken. Deze kenmerken zorgen ervoor dat de vipbussen en vipbusjes van Vipbus Brabant uitermate multifunctioneel zijn. Niet elke bus van Vipbus Brabant beschikt over dezelfde kenmerken, maar hieronder vindt u een overzicht van kenmerken waarover onze specials (The Experience VIP Lounge & The Reference VIP Lounge) beschikken, zodat u een beeld  kunt krijgen van ons aanbod:

 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • Luxe, lederen stoelen
 • Draadloze microfoons
 • Draadloos internet
 • Luxe keukenhoek met gevulde koelkasten
 • Koffiemachine
 • Toilet
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD schermen
 • Mogelijkheid tot bestickeren
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot inzetten hostess
 • En nog veel meer..

Vipbus Brabant, vipvervoer met cateringservice

Wilt u graag een vip bus huren in Brabant? Wanneer u kiest voor Vipbus Brabant bent u verzekerd van een echte VIP ervaring. Om deze ervaring volledig compleet te maken kunt u bij ons gebruik maken van een luxe cateringservice. U kunt kiezen uit verschillende soorten hapjes en drankjes. Van snacks van borrelhapjes tot complete maaltijden, alles is mogelijk.

Zakelijk vervoer met Vipbus Brabant

Door de jaren heen hebben wij het vervoer voor diverse soorten bedrijven en instanties mogen verzorgen. Hierdoor weten wij precies welke wensen en behoeften veel zakelijke klanten hebben. Zo is het voor zakelijke klanten bijvoorbeeld vaak belangrijk dat zij hun reistijd optimaal kunnen benutten, want tijd is geld. Om deze reden hebben wij diverse extra's aan onze bussen toegevoegd waardoor dat mogelijk is, denk bijvoorbeeld aan het draadloze internet en de vergaderopstelling.

Vipbus huren in Brabant?

Bent u overtuigd en wilt u een vip bus huren bij Vipbus Brabant? Om meer te weten te komen over de prijzen en beschikbaarheid voor uw specifieke rit raden wij u aan om het offerte formulier op de website in te vullen. Heeft u nog andere vragen welke geen betrekking hebben op de prijzen en beschikbaarheid? Dan kunt u contact met ons opnemen, onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag.

Wij verzorgen regelmatig ritten vanuit Breda, Tilburg, Roosendaal, Bergen op Zoom, Roosendaal en andere plaatsen binnen Brabant. Maar ook voor ritten buiten Brabant zijn wij u graag van dienst. Doordat wij samenwerken met vervoersmaatschappijen uit het hele land kunt u bij ons altijd een vip bus huren tegen de scherpste prijs. Klik op een van de onderstaande links om meer te weten te komen over de mogelijkheden van een vipbus huren in één van de andere Nederlandse provincies:

 

 

Offerte aanvragen