vip busje 7 personen

Vip busje 7 personen

Vip busje 7 personen nodig voor een logistiek probleem? Dan bent u hier aan het juiste adres. In de Benelux zijn wij de aanbieder met het breedste assortiment aan voertuigen voor de zakelijke markt. Voor elke gelegenheid en grootte gezelschap kunnen wij een geschikt voertuig voorrijden. Nergens anders in de Benelux vindt u een wagenpark zoals dat van vipbus.nl.

Vipbus.nl, het online assortiment

Zoals u ziet, kunnen wij diverse gezelschappen vervoeren met bijzonder vervoer. In een vip busje 7 personen bent u gegarandeerd van comfortabele stoelen en een ervaren chauffeur. De diverse voertuigen die u in de opsomming ziet, staan gestald bij de hoofdvestiging van vipbus.nl, maar ook dichtbij de grote steden van Nederland. Hierdoor kunnen wij vele lege kilometers en loze reistijd beperken, wat terug te zien is in de prijs die wij berekenen. Continu zijn wij op zoek naar partners die dit aanbod kunnen versterken met hun exclusief materiaal.

Wij richten ons voornamelijk op de zakelijke markt, omdat hier nog voldoende potentie is om te groeien. De eigenschappen die ingebouwd zijn in de diverse voertuigen sluiten perfect aan op de wensen en behoeften van de consument. Deze wensen en behoeften hebben te maken met de verschillende doeleinden waar een vip busje 7 personen voor gehuurd wordt. 

Vip busje 7 personen, op bezoek bij:

  • Artiestenvervoer
  • Pendelvervoer tijdens grote evenementen
  • Vip vervoer
  • Vervoer voor bedrijfsbezoeken
  • Verjaardagen
  • Personeelsfeesten
  • en nog veel meer 

Alles is mogelijk met een vip busje 7 personen. Beslist u om een van onze modellen in te zetten? U kunt tijdens de reis kiezen voor onze uitgebreide cateringservice. De diverse gerechten die wij serveren, zijn enkel door de beste cateraars gemaakt. Dit komt, omdat wij een bepaalde kwaliteit garanderen op vervoersgebied. 

Wilt u meer informatie over de beschikbaarheid en de prijzen van een vip busje 7 personen? Graag nodigen wij u uit om het offerteformulier in te vullen. In slechts een vijftal minuten laat u uw gegevens achter en aan de hand hiervan kunnen wij een scherpe prijs maken. Afhankelijk van uw wensen ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte.

Recensies

www.vipbus.nl/vip-busje-7-personen/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.1/10 op basis van 701 stemmen.

Eline Verhagen-Visscher: Alles was goed verzorgd. Van het ophalen tot  
aan het afzetten. Wat een complete vipbus!! Nogmaals GEWELDIG.
 
Binderij "Het Bandje": Het was weer fantastisch. Regelmatig zetten wij
vipbussen in als pendeldienst. Waar je ook voor kiest, alle voertuigen
zijn in topconditie en voorzien van vele mogelijkheden.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen