vip busje 5 personen

Vip busje 5 personen

Vipbus.nl is de specialist in het verzorgen van vipvervoer op maat. De voertuigen die wij verhuren, onder andere een vip busje 5 personen, zijn met de grootste zorg uitgekozen en verbouwd tot exclusieve voertuigen die u enkel hier vindt. Of u nu een kleine of een grote vipbus zoekt? Wij hebben voor ieder event een geschikt voertuig. U heeft de keuze uit de volgende modellen.

vipbusje 5 personenvip-busje 5 personen

Vipbus.nl, online assortiment

Dit aanbod is tot stand gekomen door recente samenwerkingen met maatschappijen welke vipbussen verhuren voor een groot gedeelte van dit aanbod. Net als vipbus.nl kunnen onze partners net iets meer bieden dan een gewone vipbus. Deze exclusiviteit is tot stand gekomen door de uitstraling van het interieur en exterieur. Wij doen er alles aan om deze uitstraling zo optimaal mogelijk te houden. Een groot deel van deze voertuigen zijn gestald dichtbij de grote steden van Nederland om een zo veel mogelijke lege kilometers en onnodige reistijd te voorkomen.

De hoofdvestiging van vipbus.nl is gesitueerd in Noord-Brabant, maar als u een offerte aanvraagt, gaan wij kijken welk voertuig het beste bij uw event past. Een vip busje 5 personen kan aankomen rijden vanuit elk gedeelte van Nederland, omdat er meerdere maatschappijen in ons portfolio zitten die uw vervoer kunnen verzorgen. De prijs die u ontvangt, is samengesteld op basis van beschikbaarheid. 

Een vip busje 5 personen is geschikt voor een scala aan doeleinden. Met name voor de zakelijke gebruiker is het inzetten van een dergelijk voertuig de oplossing om uw zakelijke klanten op of naar locatie te vervoeren. Door de jaren heen is een dergelijk voertuig ingezet voor:

Vip busje 5 personen, inzetbaar voor:

  • Luchthaven vervoer
  • Pendeldienst tijdens events
  • Artiestenvervoer
  • Galavervoer
  • Bezoeken van bedrijven
  • Vervoer van jubilarissen
  • VIP vervoer
  • en nog veel meer

Benieuwd naar de mogelijkheden en beschikbaarheid van een vip busje 5 personen? U kunt uw gegevens invullen op het offerteformulier. Dit kost slechts een vijftal minuten. Aan de hand van uw aanvraag maken wij een op maat gemaakte prijs. U ontvangt veelal binnen een aantal werkdagen een op maat gemaakte prijs. Wij kunnen niet zeggen hoe lang precies, omdat uw aanvraag naar onze collegabedrijven wordt gestuurd. Wij wensen u alvast een fijne reis!

 

Offerte aanvragen