vip busje 12 personen huren

Een vip busje 12 personen huren? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij specialiseren ons in exclusief vervoer voor de zakelijke markt. Niet enkel door de uitstraling van onze voertuigen, maar vooral door de service en aanvullende diensten welke wij aanbieden. De diverse diensten van een vip busje 12 personen huren kan ingezet worden bij de volgende events:

12 personen vipbus huren12 personen vipbus verhuur

Vip busje 12 personen huren, voor

Vip busje 12 personen en meer...

Door de jaren heen merken wij dat er verschillende ritten worden gereden vanuit de zakelijke markt in België. Om aan deze vraag te voldoen, werken wij samen met diverse maatschappijen welke in het bezit zijn van vipwagens die iets meer kunnen bieden dan de standaard uitvoeringen. Bent u benieuwd naar de diverse modellen die wij naast een vip busje 12 personen huren aanbieden?

Vip busje 12 personen huren 

Door de samenwerking met meerdere maatschappijen kunnen wij u de vele modellen aanbieden. Het voordeel van deze samenwerkingsverband is dat vele lege kilometers en loze kilometers worden voorkomen, wat resulteert in de scherpste tarieven voor dergelijk vervoer. Het maakt dus niet uit of u een vip busje wilt huren in Almere, Apeldoorn, Drachten, Capelle aan den Ijssel, Ede of Gouda. Bij ons bent u altijd aan het juiste adres voor het huren van een 12 persoons vip busje tegen de scherpste prijs!

12 persoons vip busje huren met cateringservice

Gaat u een vip busje 12 personen huren, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze cateringservice. Wij werken samen met een lokale cateraar die enkel werkt met dagverse en lokale producten. Dit bedrijf heeft zich aangepast op de beperkingen en mogelijkheden van onze voertuigen. Wij hanteren een bepaalde standaard en deze kwaliteit willen we terug laten komen in onze culinaire gerechten. Dus wilt u bijvoorbeeld ontbijten, lunchen of dineren in ons 12 persoons vip busje, of wilt u enkel genieten van een snack of borrelhapje? Bekijk onze mogelijkheden op onze cateringlijst.

Vip busje 12 personen huren?

Benieuwd naar de mogelijkheden als u een vip busje 12 personen huren kiest? Graag nodigen wij u uit om het online offerte formulier in te vullen. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij een op maat gemaakte offerte samenstellen. Wij gaan uw rit bekijken en beslissen welk vip busje het beste bij uw aanvraag past. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte prijs.

 

Offerte aanvragen