vip busje 12 personen huren

Vip busje 12 personen huren

Een vip busje 12 personen huren? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij specialiseren ons in exclusief vervoer voor de zakelijke markt. Niet enkel door de uitstraling van onze voertuigen, maar vooral door de service en aanvullende diensten welke wij aanbieden. De diverse diensten van een vip busje 12 personen huren kan ingezet worden bij de volgende events:

Vip busje 12 personen huren, voor

Door de jaren heen merken wij dat er verschillende ritten worden gereden vanuit de zakelijke markt in België. Om aan deze vraag te voldoen, werken wij samen met diverse maatschappijen welke in het bezit zijn van vipwagens die iets meer kunnen bieden dan de standaard uitvoeringen. Bent u benieuwd naar de diverse modellen die wij naast een vip busje 12 personen huren aanbieden?

  • 8 persoons vip bus (meerdere modellen)
  • 16 persoons vip bus (meerdere uitvoeringen)
  • The Experience VIP Lounge (35 persoons cap)
  • The Reference VIP Lounge (50 persoons cap)
  • Kleine vipwagens tot 4 personen (Tesla, Audi, Mercedes)
  • en nog veel meer

Door de samenwerking met meerdere maatschappijen kunnen wij u de vele modellen aanbieden. Het voordeel van deze samenwerkingsverband is dat vele lege kilometers en loze kilometers worden voorkomen, wat resulteerd in de scherpste tarieven voor dergelijk vervoer.

Gaat u een vip busje 12 personen huren, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze cateringservice. Wij werken samen met een lokale cateraar die enkel werkt met dagverse en lokale producten. Dit bedrijf heeft zich aangepast op de beperkingen en mogelijkheden van onze voertuigen. Wij hanteren een bepaalde standaard en deze kwaliteit willen we terug laten komen in onze culinaire gerechten.

Benieuwd naar de mogelijkheden als u een vip busje 12 personen huren kiest? Graag nodigen wij u uit om het online offerte formulier in te vullen. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij een op maat gemaakte offerte samenstellen. Wij gaan uw rit bekijken en beslissen welk vip busje het beste bij uw aanvraag past. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte prijs.

Recensies

www.vipbus.nl/vip-busje-12-personen-huren/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.1/10 op basis van 767 stemmen.

Elise Vagen-Visser: Het was fantastisch om door deze special
in Amsterdam bij Club Air afgezet te wordenin de vipbus.
 
Binderij "Het Bandje": Hier hebben wij van genoten. Onze klanten
werden in het hotel opgehaald door de chauffeur en heeft ze helpen
instappen in onze middelgrote vipbus.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen