Rouwbus

Rouwbus, de laatste eer bewijzen

Rouwbus inzetten tijdens een begrafenis. De laatste eer bewijzen aan uw beste vriend, familielid of goede kennis. De rouwbus maakt van de rouwstoet iets speciaals. Dit vervoer brengt de nabestaanden met een goed gevoel naar de laatste rustplaats. U kunt de uitvaart naar eigen wens invullen. Bij vipbus.nl trachten wij onze producten af te stemmen op de wensen en behoeften van onze klanten. Wat kunnen wij u zoal aanbieden.

Rouwbus, en ook nog:

De rouwbus maakt het mogelijk om tot het laatste moment bij uw overleden dierbare te zijn. In overleg met u kan er via een speciale route gereden langs alle waardevolle plaatsen. Gedurende deze rondrit kunt u uw gezelschap verwennen met een kopje koffie met een bijbehorende versnapering. In onze cateringlijst vindt u de betreffende mogelijkheden.

U kunt deze rouwbus niet vergelijken met een standaard touringcar of vipbus, maar met een bus welke speciaal ingericht is voor dergelijke gelegenheden. Hieronder vindt u een opsomming waarbij de kenmerken zijn genoteerd.

  • Comfortabele & lederen fauteuils
  • Fauteuils gesitueerd in een totale rondzit
  • Cateringmogelijkheden
  • Sfeerverlichting
  • Professionele muziekverlichting
  • 35 - 50 persoons capaciteit
  • Meerdere LCD videoschermen voor een slideshow

Nadat uw dierbare begraven of gecremeerd is, kunt u de genodigden vervoeren naar een restaurant of condoleance zaal voor een laatste groet of koffietafel. U zult tot het laatste moment samen zijn en in besloten kring afscheid kunnen nemen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het huren van onze exclusieve rouwbus? Ga naar het offerte formulier en stel uw reis samen. Het kost slechts een aantal minuten van uw tijd. Na ontvangst van uw offerte zal onze administratie uw offerte behandelen en u veelal binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte prijs toesturen voor deze bijzondere, maar trieste aangelegenheid.

Recensies

www.vipbus.nl/rouwbus/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.0/10 op basis van 370 stemmen.

Familie Verhagen: Vipbus.nl, bedankt voor de discrete vipbus waarin
de  familie naar het uitvaartcentrum werd vervoerd.
 
Familie Jansens: De laatste eer aan Harm werd verzorgd door vipbus.nl
Naast de rouwbus werd er ook een limousine ingezet om de naaste familie
naar het uitvaartcentrum te brengen.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen