6 persoons vip busje

Voor uw bedrijf bent u op zoek naar een 6 persoons vip busje voor het vervoer van zakelijke contacten naar diverse vestigingen of wilt u naar de luchthaven. Dan bent u bij vipbus.nl  aan het juiste adres. Wij zijn het adres voor de huur van kleine vip busjes of exclusieve vipbussen. Zoals u kunt zien op de website bent u bij ons aan het juiste voor het huren van 6 persoons vip busjes maar ook voor vip busjes of bussen voor grotere gezelschappen bent u bij ons aan het juiste adres!

6 Persoons vip busje, wat nog meer?

Bij ons kunt u niet alleen luxe 6 persoons busjes huren, maar ook meerdere andere formaten vip busjes. U kunt met verschillende formaten gezelschappen bij ons terecht. Wij kunnen luxe vip vervoer leveren aan kleine groepen van 5 personen tot grote groepen van 150 personen. Ons wagenpark bestaat namelijk onder anderen uit de volgende vip busjes en vip bussen.

Zoals u kunt zien, kan overal voor gezorgd worden. Niks is onmogelijk. Door de jaren heen zien we een toename in de vraag naar kleinere vipbusjes. Daarom verbreden wij onze core business naar de kleinere markt. De grote vipbussen onderscheiden zich van de 6 persoons vip busje door de diverse mogelijkheden op het gebied van multimedia en entertainment.

6 persoons vip busje huren6 persoons vip busje huren

The Reference & The Experience, the features

Bent u met een groter gezelschap? Dan kunt u er ook voor kiezen om The Reference of The Experience bij ons te huren. Deze bussen hebben meer mogelijkheden dan de 6 persoons vipbusjes. Door de vele extra features van deze bussen is een rit deze bussen altijd een bijzondere ervaring. De grote vipbussen beschikken over de volgende features:

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Multicolor LED verlichting
 • Lederen & comfortabel interieur
 • Keukenhoek
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • Presentatie mogelijkheden
 • Moderne multimedia installatie
 • Draadloos spraaksysteem
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Cateringmogelijkheden
 • Outside branding
 • WiFi mogelijkheden (op verzoek)
 • en nog veel meer

Natuurlijk beschikken de kleinere 6 persoons vip busjes ook over een aantal van de bovengenoemde features waardoor ook de ritten in kleinere busjes gegarandeerd een luxe ervaring zullen zijn!

6 persoons vip busje huren in de gehele Benelux

Of u nu op zoek bent naar een 6 persoons vip busje of naar een grotere variant. U ziet dat echt alles mogelijk is in onze voertuigen. Wij werken samen met meerdere bedrijven uit de Benelux waardoor wij vanuit diverse grote steden direct inzetbaar zijn:

Naast de bovengenoemde steden is het ook mogelijk om vanuit andere plaatsen in Nederland en België te vertrekken! Benieuwd naar de beschikbaarheid en prijs? Vul het offerte formulier in op de website!

6 persoons vip busje met vele mogelijkheden

Wist u dat u de keuze heeft uit vele extra's waar u gebruik van kunt maken wanneer u een 6 persoons vip busje bij ons huurt? Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruikt te maken van de multimedia apparatuur in onze vip busjes. Hiernaast kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van één van onze catering opties. Naast een standaard drankassortiment wat in de vip busjes aanwezig is, kunt u namelijk uit verschillende maaltijdopties kiezen. Wij werken samen met de beste cateraars uit de omgeving die ontbijt, lunch en maaltijd  pakketten kunnen leveren in verschillende prijsklassen. Hiernaast is het mogelijk om te kiezen uit verschillende soorten snacks of borrelhapjes. Bekijk de cateringlijst  voor de mogelijkheden. Heeft u andere wensen die niet op de cateringlijst te vinden zijn? Aarzel dan niet en laat het ons weten

Heeft u buiten de bovengenoemde opties nog andere behoeften bij het huren van een vip busje voor 6 personen? Ook dit kunt u aan ons laten weten en wij zullen er alles aan doen om u hierbij te helpen. Bij ons is niet te gek! 

vip busje huren 6 personenvip busje huren 6 personen

Onderweg vergaderen in een 6 persoons vip busje

Heeft u binnenkort een zakelijk event waarvoor u samen met uw collega's of zakenrelaties moet reizen? Dan kunt u het best een 6 persoons vip busje huren! In onze vip busjes is het namelijk mogelijk om onderweg te vergaderen of om presentaties te verzorgen. Op deze manier kunt u de reistijd optimaal benutten en gaat er geen tijd verloren. 

Zakelijk vervoer met 6 persoons vip busje

Wilt u een 6 persoons vip busje huren  voor een zakelijk event? Onze busjes zijn hier uitermate geschikt voor! Niet alleen door de vergaderen en presentatie mogelijkheden van onze 6 persoons vip busjes, maar ook door het luxe en comfortabele interieur. Onze 6 persoons vip busjes beschikken namelijk over ruime, comfortabele, lederen fauteuils. 

De 6 persoons vip busjes van vipbus.nl zijn dus ideaal voor zakelijke ritten, maar ook voor andere gelegenheden zijn deze busjes uitermate geschikt. U kunt bijvoorbeeld denken aan vrijgezellenfeesten, vliegveld vervoer, beurzen, congressen en bedrijfsuitjes.

6 persoons vip busje huren

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en de tarieven van een 6 persoons vip busje huren? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. Wij vragen slechts een aantal minuten van uw tijd, waardoor wij de juiste prijs kunnen samenstellen. Wilt u een kleine impressie van de diverse voertuigen? Neem een kijkje in het foto album of in de videotheek. U heeft dan een klein idee waarop de prijs is gebaseerd.

Heeft u nog andere vragen? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om contact  met ons op te nemen. Dit kunt u het beste doen door het contactformulier in te vullen, wij reageren veelal binnen enkele werkdagen!

Offerte aanvragen