Vipbus huren

Wilt u een vip bus huren voor een bedrijfsevent of andere gelegenheid? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. U kunt bij ons exclusieve touringcars huren welke beschikken over een scala aan multimedia en entertainment. Veelal verhuren wij onze bussen aan bedrijven of instanties, maar ook voor particulier vervoer kunt u bij ons een luxe bus huren!

Vipbus huren voor vervoer op maat:

 • Krachtige geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
 • Pangolin lasershow
 • Luxe keukenhoek
 • Lederen interieur
 • Professionele keukenhoek
 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Wireless Internet Access Point (meerprijs)
 • Videoshows
 • Mogelijkheid tot branding
 • Vidi wall (the Experience)
 • en nog veel meer

vip busje hurenluxe bus huren

Vipbus huren? Vele mogelijkheden!

Naast de bovengenoemde kenmerken van onze vipbus die u kunt huren, is er met onze multifuntionele bussen nog veel meer mogelijk! Wij luisteren goed naar de feedback die wij krijgen. We zijn continue bezig met het optimaliseren van onze bussen om nog beter aan te sluiten bij de vragen van onze klant. Heeft u nog speciale wensen die u nog mist in onze vipbussen? Dan horen wij dat natuurlijk graag zodat we onze bussen kunnen verbeteren. Op deze manier kunnen wij exclusief, uniek en luxe vipvervoer garanderen!  

Vipbus huren voor diverse gelegenheden

Deze te huren vipbus is in te zetten voor een diversiteit aan gelegenheden, zowel zakelijk als voor particulieren. Overal waar vervoer voor nodig is, kunnen wij een geschikt voertuig voor inzetten. Niks is onmogelijk en niks is ons te gek.

vipbus hurenvip busje huren

VIP bus met totale rondzit huren?

Een van de belangrijkste eigenschappen van onze te huren vipbussen is de aanwezigheid van de totale rondzit. U neemt plaats op comfortabele en lederen fauteuils van het beste kwaliteit leder. U zit met uw gezicht naar elkaar toe gericht, waardoor u elkaar aan kunt kijken terwijl u praat. Hierdoor is het dus uitermate geschikt om een van onze bussen te huren voor een vergadering. Maar ook voor andere gelegenheden zoals bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of bruiloften kunt u één van onze bussen huren.

Diverse features wanneer u een bus wilt huren voor een feest!

Naast de diverse vip eigenschappen zijn onze voertuigen kenmerkend door aantal features om een extreem feest te realiseren. Waar moet u zoal aan denken:

Heeft u nog andere wensen wanneer u een vipbus gaat huren? Neem dan contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken. We zullen er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen. Heeft u bepaalde wensen waarvoor er aanpassingen gedaan moeten worden aan de bus? Bij ons is er veel mogelijk! Wij bouwen de bus graag voor u om, zodat het volledig aan uw wensen voldoet. 

Vipbus huren met luxe catering

Zoals hierboven al beschreven heeft u bij ons ook diverse catering mogelijkheden. U kunt er bij ons bijvoorbeeld voor kiezen om een ontbijt- en/of lunchpakket te bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een van onze maaltijd opties. Bekijk onze cateringlijst voor de mogelijke opties. Heeft u andere speciale wensen of bijvoorbeeld allergiën waar wij rekening mee moeten houden? Neem dan contact met ons op. Wij zullen er namelijk alles aan doen om aan de wensen van de klant te voldoen. 

Door onze jarenlange ervaring hebben wij al veel kennis op het gebied van catering, voor ons is alleen het beste goed genoeg.  Wij vinden het namelijk belangrijk dat de catering bij een vipbus van een uitmuntende kwaliteit is. Onze cateraars maken enkel gebruik van verse producten, op deze manier kunt u genieten van de lekkerste verse hapjes. Of u nu kiest voor een kleine versnapering, of voor een compleet verzorgde bbq, bij ons kunt u de beste kwaliteit verwachten. Op deze manier zal een rit in de vipbus die u huurt een ware verwennerij zijn.

Unieke touringcar huren!

Er zijn slechts een aantal touringcars in Nederland welke vip vervoer op dit niveau kan aanbieden. Je gaat dus niet zomaar een vipbus huren, maar een op maat gemaakt vervoersmiddel. Dit is themabus huren zoals je nergens anders tegenkomt.

Vipbus huren met grenzeloze mogelijkheden

Hoe moeilijk het soms ook kan zijn, werkelijk alles is mogelijk met onze multifuntionele vipbussen. De afgelopen jaren hebben wij voor diverse groepen en instanties gereden, maar voor bepaalde projecten is er een speciale aanpak nodig. Door de opgedane ervaring kunnen wij onze vipbussen op de juiste manier inzetten zodat uw event zeker zal slagen! Wij zullen er alles aan doen om de dag succesvol te laten verlopen!

Wilt u meer informatie ontvangen over onze voertuigen? Middels het contactformulier ontvangt u een antwoord op al uw vragen. Bent u overtuigd tot het huren van een van onze vipbussen? Wij verwijzen u graag naar het online offerte formulier. U ontvangt veelal binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte.

Bent u benieuwd hoe wij de prijs berekenen voor het huren van een vipbus?  Wij rekenen het aantal kilometers van de gerele rit, van de standplaats tot weer terug in de standplaats. Hiernaast rekenen we het aantal uren dat de vipbus onderweg is. Hier tellen wij ook nog een starttarief bij op. Heeft u nog extra wensen? Het is mogelijk dat wij hier nog een meerprijs voor vragen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden: 

Vipbus huren? Mogelijk door heel de Benelux

Onze bussen zijn gestald in Baale Nassau (Noord-Brabant), maar onze bussen worden ingezet door de gehele Benelux. Door de centrale ligging in de Benelux zijn diverse steden en dorpen goed te bereiken voor onze vipbussen. Dus wilt u een vipbus huren in bijvoorbeeld Amsterdam, Den Haag, Brussel, Utrecht  of Groningen? Wij zijn u graag van dienst! Het maakt niet uit waar de rit heen gaat, bij ons is alles mogelijk. 

Zakelijke vipbus huren

ABC Specials  is dé maatschappij waar de beleving voorop staat. Ons enthousiaste team probeert elke rit weer tot een waar succes te maken. Onze vipbussen zijn uit het hoogste segment en zijn bij ons te huur tegen de meest scherpe prijzen. Onze bussen zijn niet vergelijkbaar met bussen van andere maatschappijen. Doordat wij ons vooral richten om zakelijke klanten zijn onze bussen optimaal ingericht voor bijvoorbeeld vergaderingen of presentaties onderweg. De vipbussen beschikken bijvoorbeeld over een totale rondzit waardoor iedereen elkaar kan aankijken tijdens de rit, wat natuurlijk ideaal is wanneer u de reistijd met uw team optimaal wil benutten door onderweg te vergaderen. Hiernaast is het altijd mogelijk om gebruik te maken van de schermen en de geluidsinstallatie, waardoor de vipbussen ook ideaal zijn om in te presenteren.

Vind nog meer informatie en foto’s over VIP Bus op deze social media kanalen: FacebookLinked InInstagramYoutubeTwitterPinterest

Offerte aanvragen